U bent hier: Home / Endlösung doel Zionisme

Endlösung doel Zionisme

by J.L. de Kreek — last modified 27-09-2013 19:20
Opgeslagen onder:

Een leuk aspect aan het internet is dat de geschiedenis er transparant van wordt. De onderzoeker hoeft niet heel de wereld af te reizen voor archiefonderzoek of het vinden van authentieke historische geschriften die altijd aan het oog van het grote publiek ontrokken zijn gehouden.

Onder die onthullende documenten die recent dankzij internet ter tafel zijn gekomen bevinden zich de persoonlijke dagboek notities van de grote Zionistische leider Theodre Herzl. Deze man wordt gezien als de oprichter van Israël en geëerd en hooggehouden door onder andere Ronny Naftaniel en Esther Voet die de Holocaust liegen.

Op 18 oktober 1898 schrijft de grote Zionistische leider in zijn dagboek:

Thus the Zionist movement of today is a fully modern one …... and aims at solving the Jewish Question

Na de Tweede Wereldoorlog schrijft de grote Zionistische leider Jabotinsky die ook de oprichter was van de eerste Bruinhemden in Duitsland, dat de Tweede Wereldoorlog 'perfectly right' een Joodse oorlog was. Vandaag in de zaak van hetzuur.nl wordt het bestuur en de rechtspraak met serieus geweld bedreigd door de Zionisten om bovenstaande historische feiten niet te herkennen en/of erkennen.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus