U bent hier: Home / 'Endlösung Judenfrage' vervulling Zionisme

'Endlösung Judenfrage' vervulling Zionisme

by J.L. de Kreek — last modified 01-07-2013 21:20
Opgeslagen onder:

Hoeveel harder moeten de feiten zijn voordat het Centrum Informatie Documentatie Israël en het Meldpunt Discriminatie Internet en de Joodsche Omroep en Stichting het Anne Frank Huis terugkomen op hun bedrog? Willen zij eerst een vette rel voordat zij erkennen dat de Zionisten de grote gangmakers zijn in verband met WOII en de Shoah? Zij worden ook als Joden gezien. De Internationale Joden. De Asjkenazim die kortaf als Nazi aan te duiden zijn. Ver voordat er sprake was van Hitler of de NSDAP propageerde zij dat “een bevredigende en definitieve oplossing van het Jodenvraagstuk alleen kan worden bereikt door vervulling van de Zionistische idee". Ook hebben Zionisten de 'Endlösung der Judefrage' in 1896 reeds op de internationaal politieke agenda gezet.

Jacobus Kann (1872-1945) was een Nederlandse bankier en firmant van het bankiershuis Lissa & Kann. In 1897 bezocht hij in Bazel het eerste zionistische congres, waar hij Theodor Herzl ontmoette. Hij werd medeoprichter van de Jewish Colonial Trust. Na Herzls overlijden in 1904 werd hij lid van het bestuur van de zionistische organisatie. Hij is zijn leven lang zionist gebleven, vooral op internationaal niveau. Ondanks het toenmalige Turkse verbod voor buitenlandse Joden om in Palestina land te kopen, verwierf hij in 1907 een stuk grond ten noorden van Jaffa. Hierop zou later de eerste wijk van het Joodse Tel Aviv worden gebouwd.

Op 23 maart 1917, dus ver voordat er sprake was van Hitler of de Nationaal Socialisten, de eerste wereldoorlog was nog niet voorbij, Mein Kampf was nog niet geschreven, schreef Jacobus Kann een brief aan de Nederlandse politicus Jonkheer John Loudon met daarin de volgende zin:

we are of the opinion that a satisfactory and final solution of the Jewish question can only be reached by the fulfillment [sic] of the Zionist idea

Bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 waar Jacobus Kann aanwezig was (zie de gastenlijst) hebben de Zionisten de mensenrechten voor de Joden ontbonden en de Joden gekwalificeerd als bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars. In zijn dagboeken vanaf rond die tijd schreef de grote Zionistische leider Herzl dat het antisemitisme erger moest worden om Joodse rijkdommen te liquideren. Ook fantaseerde hij in zijn epistel 'Der Judestate' over 'lebensraum', deportatie van Joden per trein, concentratiekampen en slaven. De Zionisten vonden dat Joden op elkaar moesten schieten en dat ze verwoest moesten worden.

Een waslijst met antisemitische haatteksten van de Zionistische leider Herzl die samen met Kann aanwezig was tijdens het Eerste Zionistische congres, staan op Holocaustles.nl. Het CIDI en MDI en de Joodsche Omroep willen dat het Openbaar Ministerie openbaring van deze feiten verbiedt. Volgens hen zou dit beledigend zijn voor Joden wegens ras of geloof. Joden steken in verband daarmee een dikke vinger op naar het CIDI en MDI en de Joodsche Omroep. De Zionisten voeren immers een voortgaande hetze tegen de Joden en doen de stinkende best de diepgaande opzettelijke en zorgvuldig voorbereidde collaboratie van de Zionisten met de Nazi's te maskeren.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus