U bent hier: Home / Erfenis van Balkenende

Erfenis van Balkenende

by J.L. de Kreek — last modified 19-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Nederland heeft de erfenis van Balkenende volledig aanvaardt. Nu moet het opdraaien voor de schulden van de boedel. Deze bestaat uit een schuldenlast wat kan oplopen tot duizenden miljarden EURO's die volledig voor rekening komt van de Nederlandse schatkist want Balkenende heeft zijn misdrijven met passieve en/of actieve betrokkenheid van ambtenaren en journalistiek en kiezers begaan. Nu werkt Balkenende als commissaris bij de ING en doet zijn omgeving alsof er niks is gebeurd.

Het kabinet Balkenende was demissionair toen het maart 2003 besloot politiek en niet militair deel te nemen aan de oorlog in Irak of althans de Coalitie der Gewilligen. Balkenende bezat daarbij het oogmerk het regiem in Irak te veranderen. 'Regiem change' wordt dit genoemd. Door de Commissie Davids is vastgesteld dat er geen adequaat volkenrechtelijk mandaat ten grondslag lag aan de oorlog in Irak. Juridisch betekent dit dat die oorlog onrechtmatig is. Strafrechtelijk is dat een oorlogsmisdaad.

Nu doet zich grondwettelijk de omstandigheid voor dat het Openbaar Ministerie en de Politie zich in alle opzichten afzijdig moeten houden van onderzoek naar de oorlogsmisdaden van de gewezen minister-president. Door politiek ambtsdragers begane oorlogsmisdaden zijn artikel 119 grondwet-feiten. Deze bepaling in de grondwet geldt niet voor de hulpjes van de minister-president die in ieder geval lid zijn van het CDA. Komende jaren zijn spannend voor het CDA. Chronisch de wet overtreden en daarmee de samenleving in chaos brengen is één ding. Strijden tégen de regels van God de Eeuwig Liefhebbende Vader die over alles en iedereen regeert, lijdt onherroepelijk tot zelfvernietiging.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus