U bent hier: Home / Ergernissen om Alexander Klöpping

Ergernissen om Alexander Klöpping

by J.L. de Kreek — last modified 27-11-2013 09:35
Opgeslagen onder:

Talrijke diepliggende ergernissen komen spontaan op bij en tijdens Alexander Klöpping aan de tafel van De Wereld Draait Door. Het hoeft slechts te bellen en is bijzit van de voorheen domste krantenjongen van de wereld: Matthijs van Nieuwkerk. Als er een woord is wat niet terug mag komen in 2014 is het Matthijs van Nieuwkerk.

Alexander Klöpping vertegenwoordigt de Bert Brussen Generatie die opgeroeid is met computer en internet en denkt dat het wat weet van techniek want de ouders waren groentjes. Alexander Klöpping is opgegroeid in een omgeving die op het verkeerde digitale fundament is gebaseerd. Daarom is Alexander Klöpping een bug in de Matrix. Alexander Klöpping begrijpt nog niet dat hij feitelijk niet bestaat en in het echt niet meer is dan rijtjes horizontale en verticale eentjes en nulletjes die hij als realiteit ervaart.

Alexander Klöpping is een goed voorbeeld van een mislukt hologram. Qua vorm ziet het er wel uit alleen het is inhoudsloos terwijl het toch de discours bepaalt, samen met die voorheen de krantenjongen. Alexander Klöpping manifesteert zich ook in de kliek van de Correspondent, en daarmee zijn de rapen ook al gaar. Niet alleen omdat Alexander Klöpping het digitaal in dwaling plaatst met zijn misplaatste reclame voor Silicon Valley bij de publieke omroep, ook omdat Alexander Klöpping een afwijking aan het ego bezit en omdat die hele kliek de internationale misdrijven van Femke Halsema met de mantel der liefde bedekt.

Facebook en Twitter en al die sociale netwerken en clouds zijn grote veiligheidstechnische problemen. Niemand begrijpt dat het applicaties op de eigen computer horen te zijn waarbij de gebruiker de gedeelde data op de particuliere hardware houdt. Niks afgeven aan Facebook of in een cloud of bij Gmail. Alles op de eigen hardware, alleen dat is onmogelijk met de commerciële jongens en meisje van Silicon Valley want dat zijn welhaast allemaal private partijen in de aanstormende 'Corporate Oligary'.

Het is vervelend dat Alexander Klöpping brisant slecht onderwezen blijk te zijn op school over computers en software en NSA, en nog wat zaken die een volwassen man hoort te weten in de moderne digitale tijd. Mannen kunnen tanken, lekke band verwisselen, olieverven en zij weten dat we aan Apple of Windows niks hebben omdat dit software is van kapitalisten die parasiteren op onbekendheid bij het publiek met de digitale feiten.

Goede Nieuws™ kiest voor het duurzame digitale fundament. Het Goede Nieuws™ is gemaakt van computertaal voor hardware. De computertaal van Windows® is gemaakt voor Bill Gates om achterlijk rijk van te worden en om de hele wereld af te  luisteren want het is zo lek als een mandje. Altijd geweest en hoeveel versies er van Windows ook komen, het zal nooit te patchen zijn. Veilig internet kan niet met Windows. 95% van de mensen op aarde kopen het en maken er direct met installatie de computer onveilig mee want daarna moet de virusscanner geïnstalleerd worden.

Het bedrijf Microsoft lobbyde bij de Europese en andere overheden, weet het Goede Nieuws uit betrouwbare bron, naar voor het bedrijf gunstige wet en regelgeving op het terrein van afluisteren en intellectueel eigendom. Ook Apple is vooral vorm. Alexander Klöpping is als Nederlandse supernerd met een hotline naar Matthijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait Door bijzonder slecht geïnformeerd over kwaliteit in de digitale tijd.

Hèt De Correspondent waaraan Klöpping ook corrumperend bijdraagt is in alle opzichten inhoudsloze bud en verder schaamteloos amateuristisch. Veinzen dat ze alles begrijpen en weten want ze hebben op de loonlijst van het NRC o.i.d gestaan. Het chronische gebrek aan digitaal bewustzijn bij Alexander Klöpping is duizend meloen keer ergeniswekkender dan de ergeniswekkenste ergernis van Jan Mulder die op zichzelf reeds deerniswekkende ergernissen wekt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus