U bent hier: Home / Ergernissen om homo's

Ergernissen om homo's

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2013 20:05
Opgeslagen onder:

Er zijn de nodige ergernissen om homo's in het algemeen en de homo's bij de VARA in het bijzonder. Oh wat zij ze zielig wanneer een homo in elkaar getimmerd wordt. En wat verbroedert iedereen fijn eloquent aan tafel van de Wereld Draait Door wanneer een homo met bebloed gezicht getoond worden kan.

Ook dat homo's worden opgehangen in Iran en dat in Rusland afkeer bestaat van homo's is steevast het homomomentje aan de corrupte tafel van de Wereld Draait Door. 

Dat homo Onno Hoes en de andere homo's van de VVD grootschalig ondersteuning leveren aan oorlogsmisdaden, terrorisme en industriële genocide op islamieten waaronder vanzelfsprekend de standaard 10 % homopopulatie wordt nooit besproken door de homo's.

Omdat homo's in Nederland leiders, bepalers, bestuurders zijn in verband met ziek onrechtmatig geweld in islamitische landen zal homogeweld alleen toenemen. 

Gezien de misdrijven van homo's tegen de menselijkheid speciaal in islamitische landen is het niet vreemd dat homo's in Iran worden opgehangen. Kennelijk zijn homo's een gevaar voor de mensheid.

Het stinkt een beetje dat janken om het homogeweld aan de tafel van de Wereld Draait Door terwijl de betrokken homo's zwijgen over de zieke misdrijven van opper homo Onno Hoes.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus