U bent hier: Home / Erik Gerritsen nader bekeken

Erik Gerritsen nader bekeken

by J.L. de Kreek — last modified 06-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Er blijft voortgaand een kleine irritatie bestaan over Erik Gerritsen wat niet wil ophouden met jeuken. Erik Gerritsen is in persoon een kwaadaardig ambtelijk kankertje wat subiet uit alle bestuurlijke lichamen gesneden moet worden. De Raad van de Kinderbescherming, Erik Gerritsen, OVJ Kwakman en het Parool twitteren over de kinderen die met opzet ziek gemaakt worden door hun ouders. Münchhausen by Proxy. Niet twitteren zij over de diefstal van tien duizenden kinderen per jaar onder bestuurlijke leiding van Erik Gerritsen.

De jeugdbescherming is de GROOTSTE mensenhandelaar én kindermishandelaar van Nederland. Kinderen die thuis mishandeld of misbruikt worden lopen onder toezicht van de jeugdbescherming kans tot vier keer zo veel mishandeld of misbruikt te worden. Allemaal knalharde algemeen bekende feiten die onder bestuurlijke leiding van Erik Gerritsen worden weg gewuifd, genegeerd of anderszins terzijde gesteld. De jeugdbescherming pleegt hele zware misdrijven om de jeugd te beschermen tegen het risico van mishandeling.

Het middel voor de jeugdbescherming om de misdrijven te plegen, de techniek, is willens en wetens niet doen aan waarheidsvinding en op eigen titel executeren van onbevoegd verkregen lasten. Het is niet moeilijk de extreem zware misdrijven tegen de jeugd waaraan Erik Gerritsen leiding geeft uit te leggen. Het gaat in welhaast geen één dossier van de jeugdbescherming goed. Omdat de jeugdbescherming niet aan waarheidsvinding doet. Daarom weet niemand of opgelegde maatregelen noodzakelijk of proportioneel zijn.

Grote aantallen jeugdigen groeien gefrustreerd op in de jeugdbescherming, waar zij zich niet gehoord voelen. Ook als het thuis niet goed was gaat het in de jeugdbescherming slechter. Kinderen die het thuis goed hadden ook al waren ouders fysiek gehandicapt, doen het slecht door de jeugdbescherming. Kapitalen worden door de jeugdbescherming opgebrand om kinderen uit huis te plaatsen en volledig te ontwortelen. Of de baby die verwekt was door een verliefd harmonisch stel waarop niks aan te merken was, bijna saai zelfs, en die tegen alle afspraken in al drie jaar op een geheim adres verblijft ver van haar liefdevolle gezinsopstelling vandaan.

Erik Gerritsen is benoemd tot secretaris-generaal van een ministerie. Of de stoppen nu doorslaan aan het bureau van Erik Gerritsen in Amsterdam bij de jeugdbescherming of in het ministerie te Den haag maakt natuurlijk niks meer uit. De bestuurlijke kwaadaardige kanker die Erik Gerritsen vertegenwoordigt zaait zich in rap tempo uit om het hele lichaam van de Staat ontembaar te besmetten. Erik Gerritsen is een supercrimineel die zonder zijn handen vuil te maken per jaar ontelbare kinderen blootstelt aan misbruik door leden van het syndicaat waaraan hij leiding geeft.

Als het om kinderbescherming gaat is het interessant te weten dat in het algemeen in de jeugdbescherming statistisch de meeste pedofielen te verwachten zijn. Pedofilie is een grappige afwijking. Niet alle pedofielen verkrachten zelf. Sommige pedofielen misbruiken nooit een kind fysiek. Zij worden er opgewonden van wanneer anderen uit hun groep wel verkrachten, en genieten dan op andere manier mee. Pedofielen geloven dat het misbruiken van hele jonge kinderen geen schade brengt omdat zij te jong zijn om het zich te herinneren. Pedofielen zijn er ook bijzonder goed in vertrouwen te wekken.

Zowel bij ouders als bij kinderen. Pedofielen hebben vertrouwen nodig want zij willen dat de verhouding die de pedofiel aan het kind opdringt een geheimpje blijft tussen het kind en diens aanrander. Joris Demmink die verdacht wordt van misbruik van jonge minderjarige jongens moet ook als ambtelijk leidend bestuurder gerelateerd worden aan het jeugdzorg-dossier. Net als André Rouvoet die ambtelijk mede leiding geeft aan een ouderwetse kruistocht van de christenheid tegen de Islam. Erik Gerritsen leeft volledig in zijn gelogen realiteit.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus