U bent hier: Home / Ernst & Young beschermt oorlogscriminelen

Ernst & Young beschermt oorlogscriminelen

by J.L. de Kreek — last modified 08-06-2013 10:20

Ernst & Young is wereldwijd toonaangevend op de gebieden assurance, tax, transaction en advisory services. Per 1 april 2011 Jan Peter Balkenende toegetreden als partner bij Ernst & Young. Jan Peter Balkenende is samen met Bush en Blair hoofdschuldig aan de oorlog zonder geldige reden in Irak. Dat Balkenende oorlogscrimineel is kan Ernst & Young weten want het rapport van de commissie Davids is gepresenteerd op 12 januari 2010.

Feitelijk is het allemaal nog veel erger dan dat. Balkenende is ook terrorist omdat het illegale geweld van hem en Bush en Blair in Irak 'regime change' tot doel had en er dus sprake is van terrorisme. Ook is er sprake van genocide in Irak waar Balkenende schuld aan heeft. Ook dat kan Ernst & Young weten want ook Ernst & Young heeft internet en alle documentatie over de genocide in Irak is daarop eenvoudig te vinden.

Dat Balkenende nog niet vervolgd is voor zijn misdrijven ontslaat Ernst & Young niet van de zure plicht geen oorlogscriminelen in dienst te nemen, die bovendien schuld heeft aan de economische crisis. Ernst & Young vertelt als expert natuurlijk dat de economische crisis de schuld is van banken, terwijl securitisatie of effectisering of vertiteling niet de oorzaak zijn kan van de systeemcrisis. Bovendien misbruikt(e) Balkenende als politiek ambtsdrager bevoegdheden en schond hij ambtsplichten waardoor hij nog niet vervolgd worden kan. Dat noemen ze bij Ernst & Young ‘strategic control’. Daar weet Balkenende heel veel van.

Share |
comments powered by Disqus