U bent hier: Home / Escalaties van geweld

Escalaties van geweld

by J.L. de Kreek — last modified 27-02-2014 08:25
Opgeslagen onder:

Zoals beleid en strategie van de ministeries in Nederland thans verloopt is in toenemende mate escalatie van geweld te verwachten in Nederland, de wereld en Europa. Deze verwachtingen sluiten naadloos aan bij voorspellingen in publicaties van families of daarmee verband houdend die ook financiers van Adolf Hitler zijn geweest.

Het is vaker geschreven op het Goede Nieuws dat het laatste boek van de Bijbel, Openbaring, op dit moment hét boek is wat op de nachtkast van álle journalisten liggen moet. Volgens katholieke Eind Tijd fantasie staat daarin de agenda van de dag van vandaag genoteerd. Een van de gebeurtenissen in de hedendaagse geschiedenis die daarmee geassocieerd moet worden is de Exodus van de joden uit Europa.

Hoogte punt van de katholieke utopie zal zijn de kroning van de een telg van de Rothschild bankiers als eerste prins van de koninklijke familie van Israël. Beoogde locatie van de kroning is de Derde Tempel, op de plek waar nu de Haram El Sharif staat. Veronderstelde derde tempel want de bouwers zijn zionisten en daarmee volgelingen van het ouderwetse Romeinse Rijk wat de joden ook op de heuvels van Jodefet en Masada bestreed.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus