U bent hier: Home / Escaleren richting Geert Wilders

Escaleren richting Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Alles wordt in de stijgers gezet om ijs en weder diende in 2015 rechtens te escaleren richting Geer Wilders persoonlijk. Hij zal misschien aangehouden worden door speciale commando's die hem in snelle voertuigen wegdragen naar een extra beveiligde omgeving van twee bij vier afgesloten met een centimeters dikke stalen deur en kijkglas van tien bij tien. Voor Wilders zal deze omgeving voelen als een cel waaruit hij niet meer komt.

Mochten de commando's op bevel van de baas niet reeds op korte termijn een eind maken aan het existentiële gevaar wat Wilders persoonlijk is voor de veiligheid van de staat, dan moet het recht worden voorbehouden Partizaans op te treden tegen Wilders persoonlijk. De sporen van de vijand leiden naar het privé van Geert Wilders. De ontdekking van authentieke documenten van de helden van Wilders bewijst dat zijn sterren de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

Geert Wilders blijkt tevens ondersteuning te leveren aan de groep die schuldig is aan de aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001. Geert Wilders reist regelmatig naar de VS om zich te laten bewonderen en/of financieren door leden van die groep. In ieder geval misbruikt Wilders dankbaar de leugens die van rijkswege gedoogd worden over de ware toedracht van het instorten van de torens van de Twin Towers

Wilders die zich steeds beroept op het vertellen van de waarheid is handlanger van de grootste leugenaars op aarde, die glashard met droge ogen de feiten liegen over de daders van de aanslagen in de VS. Ook als de vliegtuigen bestuurd zijn door Moslims kunnen de Twin Towers niet zijn ingestort middels de als normale passagierstoestellen voorgestelde Boeings. De Twin Towers zijn gebouwd om inslagen van meerdere Boeings terug te koppen. 

De klassieke wetten van behoud van impuls bewijzen dat er impuls toegevoegd is aan de impuls van de vliegtuigen waardoor de Twin Towers zijn ingestort. Het was een endogene-aanslag. Dat is een aanslag waaraan explosieven zijn toegevoegd om meer schade te krijgen. De aanslagen waren een 'enhanced event' waarbij sleutelpersonen bij diensten van de Amerikaanse overheid en/of eigenaren van het complex een rol gespeeld moeten hebben omdat de explosieven om de Twin Towers te laten instorten heel precies op de kern van de gebouwen geplaatst moeten zijn om de instorting te verkrijgen die iedereen gezien heeft. 

Er is slechts één of een enkele mogelijkheid om te krijgen wat iedereen gezien heeft 11 september 2001; dat is geavanceerde aan de aanslagen vooraf of bij en tijdens de aanslagen geplaatste explosieven op locaties in de gebouwen die alleen toegankelijk zijn voor personen met exclusieve rollen in of bij de gebouwen. Wilders die steeds de waarheid wil vertellen kan dat allemaal weten. Dus weet hij ook dat de opening van zijn film FITNA bullshit is want Moslims of Islam of Islamieten of Arabieren zijn niet schuldig aan het instorten van de torens van de Twin Towers. Wilders bedient zich van lasterlijke aanklachten tegen een bepaalde door de Wet Internationale Misdrijven beschermde bevolkingsgroep met het oogmerk daarvan minder te hebben. Ook ondersteunt hij genocide in Irak op basis van zijn querulantenwaan dat plofmoslims schuldig zijn aan de aanslagen in de VS 11 september 2001. 

Als Wilders eerlijk is vertelt hij dat hij een andere heer dient dan de Nederlandse Staat of zijn kiezers Henk en Ingrid. Wilders is volger van zij die willens en wetens het fundament hebben gelegd voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Na de oorlog zijn zij door eigen criminele toedoen de dans van de strafrechtelijke vergelding ontsprongen. De groep wilde ook minder Marokkanen en is zoals iedereen weet nog lang niet klaar met de Joden want er zijn nog altijd verrekt veel Joden op aarde, dus Wilders moet haast maken voordat hij in de kladden is gevat door mannen en/of vrouwen in uniform en vet veel strepen waaraan Wilders zich moet onderwerpen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus