U bent hier: Home / Escaleren richting Jeugdbescherming

Escaleren richting Jeugdbescherming

by J.L. de Kreek — last modified 28-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Jeugdbescherming Regio Amsterdam is getrakteerd op de prijs voor Overheidsorganisatie van het jaar 2014. Maarten Hajer is overheidsmanager van het jaar geworden. Maarten Hajer is hoogleraar Bestuur & Beleid aan de Universiteit van Amsterdam sinds 1998 en directeur van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) sinds 2008. Hij continueert zijn hoogleraarschap parttime. Directeur Erik Gerritsen van Jeugdbescherming Regio Amsterdam geeft leiding aan georganiseerde kinderhandel.

Dat weet Erik Gerritsen van de Jeugdbescherming Regio Amsterdam want hij is daarover geïnformeerd. Bovendien adviseert hij zijn volgers zich niet aan de wet te houden. Het is vreemd dat een organisatie van de jeugdbescherming zo veel positieve aandacht krijgt van de overheid terwijl de onlangs verschenen stuitende rapporten van de Commissie Samson en de Ombudsman en de Kinderombudsman doen vermoeden dat betrokken ambtenaren lange gevangenisstraffen ambiëren.

Het is al heel vaak goed uitgelegd aan advocaten, gezinsvoogden en andere prominente medewerkers van de jeugdbescherming overal in Nederland. Van Limburg tot Groningen van Den Haag tot zelfs in Duitsland waar jeugdbeschermers ouders en kinderen als makkelijke prooi opjagen. Het zal voor die jacht zijn, het gevoel wat daarbij komt kijken als jager dat de jeugdbeschermers van de privaatrechtelijke overheid zich zo schandalig vergalopperen. Het misdrijf wat de jeugdbeschermers collectief en individueel begaan door heel Nederland is een internationaal misdrijf en strafbaar gesteld met levenslang.  Ook begaan zij andere zware misdrijven met dodelijke jeugdige slachtoffers.

Omdat een bestanddeel van het misdrijf is dat de overigens onrechtmatige gezangennemingen van minderjarigen niet erkend worden door autoriteiten zegt het zelf bevlekken van de Jeugdbescherming Regio Amsterdam helemaal niks. De organisatie zal een aanzienlijk bedrag begroot hebben voor professionele propaganda. Professor Arnold Heertje heeft het ook vaak gehad over de Gestapo-praktijken van de jeugdbeschermers. Dat is niet van de ene op de andere dag vergeten of vergeven. Keer op keer procederen de jeugdbeschermers zich groen en geel om te voorkomen dat de waarheid over hun ambtelijke bediening algemeen bekend wordt.

Ouders worden belaagd. Professionele zorgnetwerken voor ouders en kind worden deskundig gesloopt. Gekwalificeerde advocaten worden gewoon uitgelachen door kinderrechters die beroepshalve persoonlijk vuistdiep zitten in de kring van Joris Demmink. Namen die genoemd kunnen worden in verband met de georganiseerde kinderverkrachting in Nederland zijn Ivo Opstelten en Fred Teeven en die van kinderrechters en natuurlijk Joris Demmink en André Rouvoet. Dat er zo weinig klopt van de organisatie van de kinderbescherming blijkt bijzonder makkelijk na eenvoudig onderzoek voor elke debutant jurist jeugdrecht.

In korte tijd twee dossiers van baby's die in het ziekenhuis zijn weggehaald vrijwel direct na de geboorte, zonder waarheidsvinding, zonder dat ouders gehoord zijn door een onafhankelijke rechter, zonder enig officieel document, zonder bevoegdheden en waarbij de betrokken baby's eerst na de UHP smetstrepen in de schaamstreken hadden en kenmerken vertoonde van mishandeling. De greep van de jeugdbescherming op de jeugd gaat terug tot in de Tweede Wereldoorlog, de vergelijkingen die Arnold Heertje maakt zijn niet uit zijn duim gezogen. Vandaag gebruikt de Gestapo zwarte SUV's om kinderen bij ouders weg te halen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus