U bent hier: Home / 'Ester Voet aan het gas'

'Ester Voet aan het gas'

by J.L. de Kreek — last modified 01-03-2014 09:05
Opgeslagen onder:

“Kan Esther Voet niet alsnog aan het gas alstublieft?”, Jeroen de Kreek vraagt zich dit met gevoel voor Joodse humor oprecht metaphysis af. Hij bedoelt natuurlijk juridisch aan de schandpaal genageld want Esther Voet is trouw volger van de ouderwetse Nazi-ideologie die aan de basis staat van de massamoord op de Joodse familie van De Kreek.

Jeroen de Kreek is fan van het autentieke Jodendom en studeert ook Christendom en Islam. Toevallig recent is hij eigenaar geworden van de domeinnaam joodsrecht.nl. Kennelijk heeft de Almachtige het goed voor met deze jurist die van waarheidsvinding de hobby maakt. De brief op die site aan Federatief Joods Nederland is de moeite van het lezen waard. Jeroen de Kreek staat erom bekend dat hij iedereen gelijk behandelt.

Alle varkens krijgen in gelijke mate de wind van voren. Jeroen de Kreek neemt helemaal geen genoegen met de hetze van de Zionisten tegen hem persoonlijk. Daarmee hebben de Zionisten hem op ramkoers. Het moment dat De Kreek al het decorum verliest en Esther Voet aan de haren naar het politiebureau sleept en haar volop verraadt lijkt nabij.

Lasterlijk aangifte doen tegen Jeroen de Kreek en het hele parket tegen hem ophitsen in verband met Jodenhaat en/of discriminatie van Joden en tegelijk op internet met 'dire consequences' dreigen als Jeroen de Kreek gelijk krijgt is vragen om dikke vette stront aan de knikker, aldus Jeroen de Kreek die reeds heeft moeten vechten op de redactie van de Wereld Draait Door.

Jeroen de Kreek weet heel goed wat hij zegt en schrijft over Joden en de schuld van de Zionisten aan WOII en de Shoah en de verdere rest van de beoogde Zionistische machinaties. Het hoger beroep in de zaak hetzuur.nl waarin De Kreek in eerste aanleg ontoerekeningsvatbaar verklaard is leidt tot grote spanningen in de rechtszaal en daarbuiten.

Jeroen de Kreek voelt zich ouderwets Joods vervolgd door de Nazi's en kan grappig genoeg relatief makkelijk invoelen hoe de Joodse voorouders zich gevoeld moeten hebben weggevoerd wordend door de bezetter en niemand die weet dat de Zionisten er achter zitten.

Als vee op de trein gezet en vermoord in het concentratiekamp wat juridisch eigendom was van de Rothschild bankiers om daar ter vermaak van de kabbalistische satanlovers geofferd te worden voor het aangezicht van Lucifer bij en tijdens de kolonisatie van Palestina door de Zionisten die genetisch of anderszins verwant zijn met het Romeinse Rijk wat zoals vroeger wil heersen over de Joden en andere mensen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus