U bent hier: Home / Esther Voet = antisemiet

Esther Voet = antisemiet

by J.L. de Kreek — last modified 16-08-2014 11:15
Opgeslagen onder:

Esther Voet is directeur van het Centrum Informatie Israël. Zij zegt dat ze Joods is. Zij zegt zich te verzetten tegen antisemitisme, Jodenhaat en discriminatie. Het vreemde aan Esther Voet is dat zij nooit ingaat op de blatant antisemitische teksten van de Zionistische leiders. Ze zwijgt over de symbiose tussen de Nazi's en de Zionisten en belaagt een ieder die de feiten openbaart waaruit blijkt dat de Holocaust niet heeft plaatsgevonden en Hitler door Zionistische Joden is betaald.

Esther Voet geeft leiding aan een terroristische organisatie die tot doel heeft Europa vrij te maken van de Joden, Palestina te koloniseren en de wereld te zuiveren van andere minderheden. Dat het Zionisme een racistische, fascistoïde ideologie is blijkt makkelijk uit de geschriften van de Zionisten die Esther Voet vanzelfsprekend in haar archieven heeft. De grote Zionistische leider Herzl die geëerd wordt als de oprichter van Israël schreef zelf in zijn dagboeken in 1895 dat Joden uitgeroeid moesten worden en dat antisemieten zijn beste vrienden zijn.

 

De waslijst aan antisemitische uitingen van Herzl staan gewoon op internet. Het CIDI van Esther Voet heeft aangifte gedaan van discriminatie tegen de persoon die een en ander geopenbaard heeft op hetzuur.nl. Ook het Meldpunt Discriminatie Internet heeft aangifte gedaan. Ronald Eissens is directeur van het Meldpunt. Eissens bedreigt de magistratuur met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de feiten wordt erkend. Van hij die vervolgd wordt door Esther Voet en het Meldpunt is bijna de hele Joodse familie uitgeroeid tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

Door de Zionisten van de Joodse Raad waar de grootvader van vicepremier leider van was op de trein gezet naar Auschwitz en Sobibor om te worden vergast op dwangarbeid en vernietiging. Bepaalde nakomelingen van de slachtoffers van de concentratiekampen tolereren het Holocaustliegen en de intimidaties en propaganda en het dreigen van Esther Voet niet. De hele Tweede Wereldoorlog en de Shoah is een Zionistisch project om wereldmacht te vergunnen aan de Zionistische elite die het geheel betaald heeft.

 

De historische feiten blijken dermate makkelijk uit de 'stockpiles' met bewijzen die Esther Voet het publiek onthoudt dat er behoefte is aan domme wraak op Esther Voet. Niemand kan ongestraft Joden vergassen. Nu blijkt dat de Zionisten de daders zijn en dat zij al de jaren na de oorlog erin geslaagd zijn hun sleutelrol te verhelen, moet Esther Voet alsnog afgestraft worden. Zij liegt, zij bedreigt, zij bedreigt de autoriteiten, zij maakt Joden kapot en de hele VVD doet met haar mee. Iedereen vindt het prachtig wat Esther Voet doet want Nederland is gewoon een naar antisemitische kutland wat het liefst stijf achter de Moffen aanloopt.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus