U bent hier: Home / Esther Voet bedreigt rechtspraak

Esther Voet bedreigt rechtspraak

by J.L. de Kreek — last modified 10-04-2015 11:05
Opgeslagen onder:

Esther Voet, de directeur van het CIDI, en haar handlangers bedreigen de rechtspraak met “dire consequences” indien algemeen bekend wordt dat de Zionisten willens en wetens het fundament leggen voor antisemitisme en Jodenhaat. Dat de Zionisten de grote schuldigen zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah blijkt uit talrijke documenten die Esther Voet deskundig onder de pet houdt.

Het begint allemaal te Basel in 1897 wanneer de Zionisten de mensenrechten voor de Joden ontbinden en hen kleineren als een volk van verachtte bedelaars. De feiten zijn gewoon voor iedereen te lezen want de protocollen van de Zionistische congressen waarin dit staat, staan op internet. Niemand mag er wat over zeggen van Esther Voet want dat is antisemitisme. In diezelfde protocollen en in andere geschriften van de Zionisten schrijven de Zionisten zelf dat het antisemitisme in Europa vrijwel verdampt was en dat assimilerende Joden vanzelfsprekend beschermd zijn. Zionisten haten assimilerende Joden. Die noemen zij een anti-Zionistische sekte.

Antisemitisme is nooit een geldige reden geweest voor het Zionisme. Want er was na de Franse Revolutie bijna geen antisemitisme meer. Dat kwam door de mensenrechten en democratie. Het antisemitische monster waar Esther Voet zogenaamd tegen strijd wordt in leven gehouden door de Zionisten. De Zionisten schrijven zelf dat zij het Armageddon Monster losgelaten hebben dus dat zal dan wel zo zijn. Dat Hitler betaald is door de prominente 'joodse' familie Rothschild en dat de familie Bush de geldzaken van Hitler regelde zijn ook feiten die Esther Voet terrorisme gerelateerd onder de pet houdt.

De Zionisten vormen met elkaar een terroristische organisatie wat zich tot doel stelt het gebied tussen de rivieren van Egypte en de Tigris in Irak te koloniseren en met der tijd op de tempelberg te Jeruzalem een telg van de familie Rothschild te laten kronen tot eerste prins van de Joden. Van de familie Rothschild is bekend dat het al aan het begin van de 19e eeuw als koning wilde heersen over de Joden. De Rothschilds waren toen ook de eigenaren van Joodse getto's waar zij Joden als slaven hielden. De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de Joden schrijft de Zionistische held van Wilders. Zijn naam is Ze'v Jabotinsky, de grote moordenaar van de Joden. 

Deze man kan het weten want hij was tevens oprichter van de eerste Bruinhemden in Duitsland, en weigerde aan de Tweede Wereldoorlog vooraf vredesvoorstellen van de Britten zonder dat de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd was. Deportatie van de Joden uit Europa moest van de Zionisten het oorlogsdoel worden van alle aan de oorlog deelnemende landen. Het staat allemaal te lezen in de geschriften die deze Zionistische held van Wilders voor het nageslacht heeft achtergelaten.

Esther Voet maakt er haar levenswerk van de waarheid van deze geschiedenis onder de pet te houden en op die wijze bij te dragen aan de genocide van de Zionisten op de Joden. Auschwitz was gebouwd door Zionisten. Zionisten hadden de leiding. Hitler kopieerde de propaganda van de Zionisten. Eichmann was Zionisten. Esther Voet is ook Zionist uit een Zionistisch gezin en directeur van het Zionistische CIDI. Esther Voet geeft leiding aan een terroristische organisatie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus