U bent hier: Home / Esther Voet bedriegt Marktplaats

Esther Voet bedriegt Marktplaats

by J.L. de Kreek — last modified 11-12-2013 15:30
Opgeslagen onder:

Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël maakt zich druk om nazi-spullen die verkocht worden op Marktplaats. Ze heeft aangifte gedaan tegen de grootste aanbieder. Esther Voet vertelt niemand dat haar politiek maatschappelijke beweging der Zionisten zelf de beramer is van WOII en de Shoah. Ook bedreigt Esther Voet of althans collega Zionist Ronald Eissens de rechtspraak en het bestuur wanneer de waarheid van de feiten herkend of erkend wordt.

Esther Voet is van het soort wat justitieel geruimd worden moet. Iemand die leiding geeft aan de naoorlogse oorlogsvoering der Zionisten. De Zionisten vormen in ieder geval sinds 1897 een terroristische organisatie wat het oogmerk bezit de Joden uit Europa te verdrijven om daar materieel en anderszins van te profiteren. De Zionisten hebben hun plannen allemaal opgeschreven. Net als hun bedreigingen aan het bestuur van Europa en bijvoorbeeld Turkije om vooral de bulk van Joden uit Europa te verdrijven. 

Nu Esther Voet haar hetze tegen de waarheid van de feiten doorzet en het vertikt in te gaan op de authentieke geschriften die onloochenbaar bewijzen dat de Zionisten de grote Nazi's zijn en zij Joden vervolgd wil hebben die de waarheid van de feiten publiceren kan een knallende rel niet uitblijven. Esther Voet kan ermee rekening gaan houden dat het ouderwetse verzet tot leven gewekt wordt en dat zij persoonlijk gezien wordt als één van die liederlijke nazi-criminelen die geen plaats heeft in de openbare ruimte. De eindeloze Holocaustfraude van Esther Voet is ook al zo obsceen. De Holocaust was de politieke wil der Zionisten en is gelukkig niet volbracht.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus