U bent hier: Home / Esther Voet beschermt Nazi's

Esther Voet beschermt Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 14-11-2013 09:40
Opgeslagen onder:

Esther Voet is de nieuwe directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Net als haar voorganger beschermt zij Nazi's. Om te zien dat Esther Voet de beschermengel van de Nazi's is hoeft alleen gekeken te worden naar de authentieke Zionistische documenten die zij in de doofpot houdt. Meeste mensen denken dat WOII en de Shoah het gevolg is van een nieuw soort antisemitisme onder seculiere Duitsers tegen Joden.

Niemand wordt verteld dat dit nieuwe seculiere antisemitisme van de Zionisten afkomstig is die reeds in 1897 de mensenrechten voor de Joden ontbonden hebben en de drijvende kracht zijn achter het Diaspora Revisionisme aka anti-semitisme. De kolonisatiedrift van de Zionisten en hun leugens over de Joden en het Joodse geloof is de motor achter de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

Voortgaand bedreigen de Zionisten bestuur en rechtspraak met geweld om de feiten niet te herkennen of erkennen. In Duitsland staat louter het ontkennen van de Holocaust garant voor lange gevangenisstraffen terwijl er geen bindende documenten bestaan die aantonen dat de Holocaust een waarachtig historisch feit is, en er een verbod op tegenbewijs gehandhaafd wordt.

Voor zover er een Holocaust heeft plaatsgevonden hoort daarbij vermeld te worden dat de Zionisten de grote schuldigen zijn die in de Verenigde Staten van Amerika reeds in 1900 reclame maakte met Holocaust in Europa. De Zionisten hebben Hitler betaald. Auschwitz gebouwd. Zycklon-B uitgevonden. Holocaust is overigens een typisch joods ritueel.

De Zionisten Jabotinsky, Herzl, Nordau en tien- tot honderduizenden andere joden zijn de grote Nazi's die aan Hitler voorafgingen en met hem optrokken en voor hem de weg hebben vrijgemaakt om zijn bijdrage te leveren aan de Zionistische Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. Allemaal niet bedacht door Hitler. Komt allemaal uit het brein van Zionisten

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus