U bent hier: Home / Esther Voet deelnemer Holocaust

Esther Voet deelnemer Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is niet voorbij. De voortbouwende Holocaust is onderdeel in een proces van verandering op weg naar wereldheerschappij voor de bankiersfamilie die Hitler financierde, Auschwitz in het bezit had en in het Heilige Romeinse Rijk reeds als vorst wilde regeren over de Joden. De leidende familie van het internationaal terrorisme is patroon van de helden van Wilders. Deze helden zijn Theodore Herzl en Ze'v Jabotinsky.

Theodore Herzl is de grondlegger van vereniging Erez Israël. Opgericht te Basel augustus 1897 met de bedoeling innig samen te werken met de antisemieten, het antisemitisme te laten toenemen, Joodse rijkdommen te executeren, Joden te vernietigen en na de Tweede Wereldoorlog daarover te liegen en iedereen op stang te jagen die de waarheid en de feiten predikt. Herzl en Jabotinsky zijn zogenaamde Joden. Het zijn personen met Joodse achtergrond die afscheid genomen hebben van de Joodse traditie en de Joodse normen en waarden hebben losgelaten om het Nazisme te omarmen.

De helden van Wilders zijn de personen die na de Franse Revolutie het antisemitisme hebben wakker gekust in West Europa. De Franse Revolutie was een zegen voor de Joden. Mensenrechten en democratie voor iedereen klinisch gelijk. Het antisemitisme verdampte. Het waren de helden van Wilders en hun volgers die daartegen als eerste militair verzet pleegden. Herzl is de architect van de Holocaust en de man die de Endlösung der Judenfrage op de internationale agenda gezet heeft.

Wie de originele onbetwiste authentieke bibliotheken en archieven erbij pakt leest dat de helden van Wilders zelf erkennen dat het antisemitisme in Europa na de Franse Revolutie verdween. In Frankrijk werd de gelijke berechting bepleit en geregeld. In Italië was men het antisemitisme vergeten. In Engeland was geen antisemitisme en zelfs onder Hitler was het antisemitisme op de retour. Wie 'der Angriff' erbij pakt, dat is het propaganda blaadje van Goebbels de propaganda minister van de Duitse Arbeiders Partij, zal daarin lezen dat de Duitse leiding onderscheid maakte tussen de gerespecteerde Joden en het tuig van het Centrum Informatie Documentatie Israël & co die zich Joden noemen en het van geen kant zijn.

De Zionisten en niemand anders dan de Zionisten zijn de grote wegbereiders van Hitler en de gaskamers. De theorie dat Joden verantwoordelijk zijn voor de Holocaust is zo gek nog niet gezien de kwalificatie die de Zionisten aan hun genocide op de Joden gegeven hebben. Anne Frank is vermoord door de helden van Wilders. De helden van de Wilders hebben de geesten rijp gemaakt. Hun plannen zijn in Nederland verspreid door de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf.

Vandaag liegen Esther Voet en de Telegraaf weer alles bij elkaar. Zij ondersteunen daarmee de voortbouwende Holocaust van de groep volgers van de helden van Wilders op de Semieten. GeenStijl speelt daarin een sleutelrol als haatradio zoals bij en tijdens de genocide in Rwanda. De Joden van Frankrijk vertrekken niet uit vrije wil naar Israël. De gang van Joden naar de zogenaamde Joodse Staat is een gedwongen reis onder druk van de terroristische organisatie van de helden van Wilders. Israël is bedoeld als wereldgetto om alle Joden alsnog te fileren bij en tijdens een alles vernietigende oorlog die gewonnen zal worden door het Duizendjarig Nazirijk van de groep volgers van de helden van Wilders.

Wilders is ubernazi. De antisemieten zijn vandaag anders antisemitisch dan zeventig jaar geleden omdat wanneer de Bruinhemden weer gewoon door de straat marcheren iedereen de vorm te makkelijk herkent. Vandaag hebben antisemieten humor en maken zij gebruik van algemene mensenrechten zoals vrije meningsuiting en democratie. Mr. dr. Thierry Baudet van GeenPeil bijvoorbeeld is een ras Nazi. GeenStijl is openlijk racistisch en de grondlegger van tendentieus ongefundeerd en nodeloos kwetsen. Nodeloos kwetsen is op voorhand onrechtmatig. GeenSteil is niet een nicheblog in de goot van het internet. GeenSteil is een prominent merk van de Telegraaf Media Groep net als Metro en Telegraaf merken van TMG zijn.

Bij GeenSteil is men vergeten dat hun grootouders al tot de internetgeneratie behoorde. Internet is van vroeger. Internet is niet bijzonder. Iedereen heeft internet. Behalve bij GeenSteil. Daar kijken ze weg van het internet en zien ze alleen dingen die het racisme van de groep voeden. GeenSteil schrijft zelf dat Wilders middels Fitna verantwoordelijk is voor het sneuvelen van twee militairen. Misschien wel de beste militair van de Nato en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten. Wilders is tijdig gewaarschuwd voor de gevolgen van zijn negativiteit voor de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Wilders gaat onverdroten voort en de journalisten van de Telegraaf die de feiten zelf in de opendata van het Rijk kunnen nalezen laten na deze te herkauwen voor Esther Voet en partners.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus