U bent hier: Home / Esther Voet en Annabel Nanninga kaalscheren

Esther Voet en Annabel Nanninga kaalscheren

by J.L. de Kreek — last modified 02-08-2017 10:41
Opgeslagen onder:

“Bijt jouw strot af en lever je hoofd aan @MisterRightness, gratis en voor niks”. Denkt één van de Joodse slachtoffers van Esther Voet en Annabel Nanninga pardoes hardop in zichzelf. Esther Voet en Annabel Nanninga zijn zoals dat heet “nazihoeren”. Esther Voet liegt en bedriegt en bedreigt iedereen de moeder in verband met de Zionistische grondslag van de Holocaust en Annabel Nanninga is ook een “Grote Hoer”. De Rechtspraak riskeert afgrijselijke consequenties als de Nazifeiten van Esther Voet worden erkend.

De muntDat Esther Voet in meest letterlijke zin een “nazihoer” is wordt bewezen door de authentieke documenten van haar morele voorbeelden waarop zij willens en wetens het zicht onthoudt. De teksten die ze van deze Zionistische leiders openbaart zijn de niet relevante passages waaruit het virulente antisemitisme en de terroristische doelen van het Zionisme niet blijkt. Hitler en de Zionisten vormde een innig verbond. De antisemieten en racisten zijn de trouwste bondgenoten van de Zionisten.

Annabel Nanninga is zo'n varken wat journalistiek haar vrije meningsuiting misbruikt om onrechtmatig chaos en verwarring te veroorzaken en bij te dragen aan het opruien tot genocide op Semieten. De teef zal onmiddellijk krakelen dat dit belachelijk is en dat iedereen weet dat de Islam schuldig is aan de aanslagen in de VS 11 september 2001 en dat ook Theo van Gogh is vermoord. Esther Voet en Annabel Nanninga spelen op een hele zieke manier vals spel. Zij manoeuvreren zich in een slachtofferrol terwijl hun strafbare daden groot zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus