U bent hier: Home / Esther Voet extreem naar parasietje

Esther Voet extreem naar parasietje

by J.L. de Kreek — last modified 19-03-2015 11:10
Opgeslagen onder:

Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël is een extreem naar parasietje. What the heck! Álle Zionisten zijn extreem nare en misselijkmakende parasieten. Esther Voet doet steeds in strijd met de waarheid alsof antisemitisme en anti-Zionisme hetzelfde zijn. Dat is absoluut niet waar. Joden zijn blij met anti-Zionisme. Zonder Zionisme maken antisemieten geen kans bij Joden.

Door de Zionisten is voor Joden niks te beginnen tegen antisemitisme. Lees de geschriften van de Zionistische helden van Wilders en iedereen weet dat Europa in hun tijd welhaast vrij was van antisemitisme en dat dit tegen het zere been was van de familie Rothschild en hun Zionistische volgers die een koninkrijk voor de familie wilde regelen.

De Zionisten zijn de nakomelingen van de slavendrijvers van vroeger. De bepalende families hebben nooit aan macht ingeboet. Zij zijn altijd de mensen geweest die achter de schermen de troepen van alle naties aanvoerde en tegen elkaar ophitste. De familie Rothschild commandeerde met het geld alle aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende grote machten. De helden van Wilders schrijven het zelf in hun dagboeken. Zij kunnen het weten want zij worden geëerd als de stichters van Israël, wat zij overigens zelf zagen als het wereld-getto.

Esther Voet weet dit allemaal. Zij en haar handlangers bedreigen autoriteiten met afschrikwekkende consequenties om hierover te zwijgen. Tevens is het vermoeden redelijk dat de groep die in Nederland door Esther Voet wordt aangevoerd direct of indirect schuld heeft aan de aanslag op de MH17. De Zionisten plegen in ieder geval sinds 1897 aan de lopende band terroristische en/of terrorisme gerelateerde misdrijven om een 'corporate oligargy' op aarde te vestigen die ondersteund door een militaire junta de mensheid eeuwig bestuurt. Dit wordt het Duizendjarig Nazirijk genoemd en is hetzelfde rijk als waarvoor Hitler streed.

Meeste mensen weten niet dat Jeruzalem door de Zionisten bedoeld is als de hoofdstad van het Duizendjarig Nazirijk en dat het voorts de bedoeling is om de Rotskoepel te slopen en daar een verondersteld derde tempel te bouwen wat feitelijk een ordinaire kruisvaarders kerk is waar een telg van de familie Rothschild door de Paus erkend zal worden als koninklijke eerste prins van Groot Israël. Joden zijn hele andere mensen dan Esther Voet. Esther Voet is van de Synagoge van Satan. De Bijbel waarschuwt voor Hoeren als haar. Van die wijven die het Beest berijden en vragen om een harde confrontatie met het Joods Verzet!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus