U bent hier: Home / Esther Voet faciliteert Jodenvervolging

Esther Voet faciliteert Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 21-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het zal de tragiek van de vaderjood zijn dat Esther Voet als zogenaamd Jewish Amerikaans Prinsesje de voortbouwende Jodenvervolging faciliteert. Esther Voet is prominent journalist van het Nieuws Israëlitisch Weekblad. Zij was ook directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Esther Voet is helemaal niet Joods. Bovendien verbergt Esther Voet betrouwbare bronnen die bewijzen dat de Zionistische leiders de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers.

Personen van wie Joodse leden van de familie zijn gedeporteerd naar Kamp Vught of Kamp Westerbork en zijn vermoord in de kampen van de Zionisten mogen van Esther Voet niet publiceren over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust want dat vindt Esther Voet antisemitisme. Ook neemt Esther Voet deel aan het bedreigen van de Rechtspraak met 'dire consequences' om deze personen te vervolgen en veroordelen.

Op scholen in het geschiedenisonderwijs of tijdens excursies naar Kamp Westerbork of bij het lezen van de dagboeken van Anne Frank of de teksten van Leon de Winter vertelt niemand de waarheid over de grote schuld van de Zionisten aan de Jodenvervolging van 1940-1945. Iedereen moet de leugens van de Zionisten navertellen dat de Duitsers schuldig zijn terwijl de Duitse nazileiding van Hitler bestond uit de trouwste bondgenoten van de Zionistische leiders en ook Auschwitz is gebouwd op particulier initiatief van de Zionistische leiders die in Israël worden geëerd door straten, pleinen. parken en boulevards naar te vernoemen.

Het is allemaal heel spijtig voor Esther Voet dat zij haar hele leven de grote leugen leeft. Joods is ze niet. Bovendien draagt ze op weerzinwekkende wijze bij aan het voort woekeren en etteren van antisemitisme. Kan zijn dat Esther Voet zeer gesteld is op pus alleen met Jodendom heeft het niks te maken. Antizionisme is een uitdrukking van sympathie voor Joden. Dat is een feit wat een groot aantal bekende zogenaamde Joden niet willen begrijpen. Esther Viet staat daarin niet alleen. Leon de Winter en zijn 'bitch', en de familie Loonstein en Asscher horen ook in dit rijtje thuis.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus