U bent hier: Home / Esther Voet grote oplichter

Esther Voet grote oplichter

by J.L. de Kreek — last modified 06-07-2015 10:09
Opgeslagen onder:

Journaliste Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad is een hele grote oplichter. Ze weet dat de journalist die in Israël geëerd wordt als de 'founding father' het intellectueel brein is achter de vernietiging van de Europese Joden. Ook laat ze Joden vervolgen die daarover een boekje open doen. Het NIW waarvoor Esther Voet schrijft was samen met de Telegraaf in 1922 bij de perspresentatie van de dagboeken van de bedenker van de Holocaust en ze zwijgen in alle toonaarden.

De muntInmiddels is er internet. Door digitalisering zijn archieven toegankelijk die anders moeilijk te doorzoeken zijn. Tegenwoordig zijn de bewijzen van de grove schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 gewoon vanaf de luie stoel te bestuderen. Al in 1897 schrijft de 'founding father' van Israël dat Joden verachtte bedelaars zijn, dat antisemieten de beste vrienden zijn en geaccrediteerd om de massa te controleren. Ook heeft de 'founding father' in 1897 reeds geschreven dat Joodse rijkdommen geëxecuteerd en Joden vernietigd moeten worden.

Eenmaal zijn bedoeling van de vernietiging van de Joden opgeschreven in zijn dagboeken nemen zijn volgers die doelstelling zonder verzet over. Natuurlijk moeten de Joden vernietigd worden anders kan Israël niet worden gesticht. Tussen 1897 en vandaag werken de Zionisten zich uit de naad om de Joden op te drijven naar Palestina, het volk uit te dunnen want ze kunnen alleen de 'sweet seventeens' gebruiken en de Holocaust te liegen. Dat de Zionisten vandaag de magistratuur bedreigen om de Nazi-feiten der Zionisten te ontkennen wordt niet opgepikt door de Telegraaf.

Niet verwonderlijk want de Telegraaf was in 1922 bij de presentatie van de blauwdruk van de Holocaust en heeft in 1940-1945 volop de bezetter ondersteund. Vandaag zet de Telegraaf de ondersteuning van de Nazi's van Zion voort door geen enkele aandacht te geven aan het meer dan schofterige gedrag van Esther Voet of de wetenschappelijke bewijzen die aantonen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Esther Voet en de Telegraaf weten dat best. Ze willen het niet weten want ze nemen deel aan de voortbouwende misdrijven van de volgers van de 'founding father' van Israël die persoonlijk de 'Endlösung der Judenfrage' uitgevonden heeft.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus