U bent hier: Home / 'Esther Voet hart uitscheuren'

'Esther Voet hart uitscheuren'

by J.L. de Kreek — last modified 07-04-2016 11:46
Opgeslagen onder:

Journalist Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en oud directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël verduistert feiten die bewijzen dat de Zionistische helden van Geert Wilders de geestelijk vaders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Dat de Joden door de oprichters van Israël vergast zijn op treinen, concentratiekampen, Kapo's, Sondercommando's en een ritueel brandoffer van Zion is de ongemakkelijke waarheid die Esther Voet beroepshalve persoonlijk onder de pet houdt.

Esther Voet is deelnemer aan de voortbouwende genocide van de Zionisten op de Semieten en andere minderheden. De oprichters van Israël zijn de makers van de vurig antisemitische pamfletten die na de Franse Revolutie het fundament zijn van de Shoah en het moderne antisemitisme. De Joden die Oost Europa voor de Tweede Wereldoorlog moesten ontvluchten zijn op hol gebracht door de antisemitische lobby van de groep volgers van de helden van Wilders die al in 1897 realisatie van de Exodus tot oorlogsdoel hebben gesteld.

Esther Voet is misschien wel de lafste vrouw van Nederland. Minstens zo laakbaar als Ilse Koch. De treinen van Westerbork naar Auschwitz en Sobibor zijn in 1897 reeds besteld door de Zionistische helden van Wilders die in Israël geëerd worden als de 'founding fathers' van het wereldgetto. De teksten van de authentieke protocollen van de oprichtingsvergadering van de terroristische organisatie van de helden van Wilders laten aan helderheid niks te wensen over. De leden ontbinden bij en tijdens de oprichting eenzijdig de mensenrechten voor de Joden en degraderen hen tot verachtte bedelaars.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus