U bent hier: Home / Esther Voet heeft Jodenprobleem

Esther Voet heeft Jodenprobleem

by J.L. de Kreek — last modified 25-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Vanzelfsprekend is het een ongemakkelijke mededeling van de Tweede Generatie aan de Zionisten dat de feiten ontdekt zijn die onomstotelijk bewijzen dat de Zionistische helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en Shoah. In 1922 stonden het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf met de neus bovenop de perspresentatie van de dagboeken van Theodore Herzl. Met kennis van de inhoud hebben zij het virulent antisemitisme karakter van de werken van de Zionistische leider onweersproken gelaten.

Zij van wie Joodse familieleden onvrijwillig zijn opgepakt door de autoriteiten omdat het Joden waren die via de Hollandse Schouwburg en Westerbork per trein zijn afgevoerd naar het slavenkamp van de familie Rothschild te Auschwitz, zoeken 'controled demolition' van het Zionisme. Israël heeft de Joden vermoord. Israël heeft Rotterdam en Dresden laten bombarderen. Israël heeft Anne Frank gedeporteerd en laten creperen. De familie Rothschild commandeerde de legers van de grote machten met hun geld. De 'Endlösung der Judenfrage' was officieel oorlogsdoel van vereniging Erez Israël sinds augustus 1897.

De Holocaust is al sinds 1897 aan de gang, ingeleid en begeleid door de Zionisten. De Kabbala Joden. Kabbala, Katholicisme, Zionisten, antisemieten, fascisten, racisten, apartheid, ashkenazi, Nazi, het is allemaal in één adem te noemen. Leon de Winter weet ervan. Esther Voet weet ervan. Ronny Naftaniel weer ervan. Alle Joden weten ervan. Wanneer zij erover uit de kast komen worden zij onmiddellijk aangevallen door de Zionisten. Magistraten worden ronduit bedreigd door Zionisten om de Nazi-feiten van de helden van Wilders te ontkennen.

Dat de Zionisten de grote zwijgzame massa is die halsstarrig de leugencultuur handhaaft en de Nazistische fundamenten van de organisatie verheelt betekent natuurlijk niks anders dan dat Esther Voet een persoonlijk probleem heeft. Noem het een Jodenprobleem want het zijn Joden die haar bevoegd de problemen leveren zullen. In voor en tegenspoed. De Tweede Generatie heeft er behoefte aan dat de Zionisten gewoon de schuld krijgen van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 omdat zij volledig verantwoordelijk zijn. Verenigd in vereniging Erez Israël als voorbereiding op de onafhankelijkheidsverklaring van de Staat in 1948.

Één grote golf van terrorisme wat de Zionisten sinds 1897 officieel georganiseerd leveren op aarde. Iedereen wijsmakend dat de Joden met geweld Palestina moeten koloniseren omdat Joden zichzelf moeten beschermen tegen antisemitisme want ze kunnen niet samen leven met andere volkeren. Dat de Zionistische held van Wilders schrijft dat Joden vernietigd moeten worden en dat het NIW en Telegraaf ervan wisten in 1922 en dat GeenStijl er tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend ook niks over schrijft en dat GeenStijl eigendom is van de Telegraaf is natuurlijk opvallend.

Journalist Esther Voet en de Zionisten willen niet luisteren. Weigeren in te gaan op de feiten die her en der op internet makkelijk te vinden zijn. In het Duits en Engels vergiftigen de Zionisten de geest van hun trouwe antisemitische vrienden om ze vervolgens te sponsoren en accrediteren voor de controle van de massa. Herzl, de held van Wilders, schreef al in 1895 over transport van Joden per goederenwagons en transitcentra en dat het voor de Zionisten makkelijk te regelen was want de Zionisten waren tenslotte dominant op het spoor, en in de media overigens.

De Zionisten wilde Palestina roven van de oorspronkelijke bewoners vooral ook in verband met de waarde van het economisch achterland. De Tweede Wereldoorlog is één grote rooftocht van de groep van Esther Voet, Lodewijk Asscher, Leon de Winter, de Seksrabbijn van de Volkskrant, Leo de Jong en Harry Mullish. Harry Mulisch was een Nazi die als journalist te Jeruzalem het proces rond Eichmann loog om het publiek in de waan te houden in verband met de waarheid en de feiten. Eichmann was reeds ver voor de oorlog goed bevriend met de Zionisten. Eichmann werkte bereidwillig samen met de Zionisten ter ondersteuning van de Zionistische zaak. Eichmann stond volledig in het teken van het Zionisme. De held van Wilders die de 'Endlösung' bedacht heeft was prominent journalist. Journalisten houden vast aan de traditie en verzwijgen voortgaand de Nazi-wortels van het Zionisme.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus