U bent hier: Home / Esther Voet is antisemiet

Esther Voet is antisemiet

by J.L. de Kreek — last modified 31-07-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Esther Voet, directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël, is antisemiet. Dat is te zien aan het feit dat ze geen afstand neemt van Israël en volop het Zionisme steunt. Alle Zionisten zijn antisemieten. Zionisten waren de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Omdat ze lol beleefde aan de deportaties van Joden en om zichzelf en de familie Rothschild te verrijken. Dit blijkt allemaal in een oogopslag uit de Zionistische archieven die Esther voet in de doofpot houden wil.

Esther Voet is ook terrorist. Alle Zionisten zijn terroristen. Dat is ook weer makkelijk te zien aan de Zionistische archieven die Esther Voet in de doofpot houden wil. De grote Zionistische leider Herzl bedacht bijvoorbeeld dat er aanslagen gepleegd moesten worden op Turkije om het mee te laten werken aan de door de Zionisten bedachte Endlösung der Judenfrage. Ook blijkt het terrorisme der Zionisten uit het bedreigen van bestuur en rechtspraal met 'dire consequences' wanneer het terrorisme en antisemitisme der Zionisten erkend wordt.

 

De Zionisten zijn in ieder geval na de Franse Revolutie de grote voorstanders van het Diaspora Revisionisten. Dat is zoiets als alle 'Juden Raus'. Terwijl de Joden gewoon wilde assimileren en emanciperen in Europa en er na de Franse Revolutie praktisch geen antisemitisme meer was in West Europa, hebben de Zionisten samenwerking met de antisemieten gezocht om de Joden het leven zuur te maken. Zonder antisemitisme is er immers geen grondslag voor het terrorisme van de Staat Israël. Zionisten noemen Israël zelf het wereld-getto. Dan weet u hoe laat het is. De Zionisten schrijven zelf in hun geschriften dat de antisemieten hun beste vrienden zijn. Zionisten schrijven zelf in hun geschriften dat er meer antisemitisme moet zijn omdat dit de Zionistische zaak bevordert.

 

Zionisten zijn ook racisten. De Zionisten zijn immers de personen die er het hardst voor knokken dat elke minderheid in de wereld een eigen Staat heeft. Europa voor de Katholieken. Israël voor de Joden. De hel voor de kleurlingen en de arabieren naar Gaza. Zionisten zijn de personen die het hardst strijden om te voorkomen dat de wereld ermee bekend is dat de Zionisten en de Nazi's twee handen op dezelfde buik zijn. Belijdende Joden onderwijzen dat de Nazipropaganda gebaseerd is op wat Zionisten zeiden. Ook worden belijdende Joden met de nek aangekeken door Zionisten. Zionisten zijn geen Joden. Jodendom is een geloof in de Gd van de Bijbel. Zionisten geloven in kapitaal. Dat is heel wat anders.

 

Esther Voet doet nu haar best om te voorkomen dat iedereen gelooft dat de Zionisten antisemieten zijn die schuld hebben aan WOII en de Shoah. Dat zal haar niet in dank afgenomen worden. Ze wordt gezien als terrorist. Net als haar Zionistische collega's. Zoals het gaan moet met terroristen wordt daarom de strafvervolging geambieerd van Esther Voet. Ook bestaat de kans op geweld tegen Esther Voet en het CIDI. Politioneel of misschien militair. Het vermoeden bestaat dat Zionisten in vereniging met christen terroristen de schuldigen zijn aan de aanslagen in Amerika 11 september 2001. Ook zijn er aanwijzingen die nagespeurd moeten worden die duiden op Zionistische betrokkenheid bij de aanslag op de MH17. Zionisme is de bakermat van het moderne terrorisme.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus