U bent hier: Home / Esther Voet leider Jodenvervolging

Esther Voet leider Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 23-04-2015 10:20
Opgeslagen onder:

Meeste mensen denken dat de Jodenvervolging geëindigd is in 1945. Dat is niet waar. Vandaag geeft Esther Voet leiding aan de voortbouwende Jodenvervolging sinds 1897. Meeste mensen denken dat de Jodenvervolging in 1940 is begonnen. Ook dat is niet waar. De Jodenvervolging begint te Basel 1897 wanneer de Zionisten vereniging Erez Israël oprichten. Esther Voet is van mening dat antizionisme hetzelfde is als antisemitisme. Ze bedreigt de rechtspraak met 'dire consequences' om gelijk te krijgen.

Esther Voet is ook van mening dat er zes miljoen Joden zijn vergast en dat niemand dat mag ontkennen terwijl er geen betrouwbare feiten of cijfers bestaan die aannemelijk maken kunnen dat er meer dan drie komma drie miljoen joden zijn vermoord bij en tijdens de door de Zionisten geregelde Tweede Wereldoorlog. Iedereen denkt dat Hitler is begonnen terwijl dat niet waar is. De Zionisten zijn begonnen met de Nazi-propaganda. Hitler heeft de Zionisten gekopieerd. Hitler had een verbond met de Zionisten. De antisemieten waren door de Zionisten geaccrediteerd om de massa te controleren.

De joden die na de Eerste Wereldoorlog vanuit het Oosten de grens met Duitsland over trokken werden door Zionistisch geïnspireerde pogroms opgejaagd, juist om Europa te ontwrichten. De vluchtelingen en Europa vandaag ondergaan hetzelfde lot als in der tijd, aangejaagd door dezelfde partijen als in der tijd. Joden die de waarheid vertellen op bijvoorbeeld www.hetzuur.nl worden door de Zionisten vervolgd, ouderwets zoals de Moffen dat altijd gedaan hebben. Joden pikken de bediening van Esther Voet niet en zullen haar desnoods persoonlijk te lijf gaan.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus