U bent hier: Home / Esther Voet liegt Holocaust

Esther Voet liegt Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 20-04-2013 09:30
Opgeslagen onder:

Esther Voet is de nieuwe directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Als een volleerde Nazi liegt zij de Holocaust. In het programma De Halve Maan van vrijdag 19 april maakt Esther Voet zich druk om een Turkse jongen te Arnhem die zich positief heeft uitgelaten over Adolf Hitler en het Openbaar Ministerie wat hem louter een holocaustles als maatregel oplegt in plaats hem voor de rechter te dagvaarden. Esther Voet is een pathologische leugenaar die er zeer goed mee bekend is dat a) de Holocaust een hoax is en b) de Zionistische Joden de aanstichters zijn van WOII en de Shoah.

Joden melden Goede Nieuws dat zij bang zijn voor de Zionisten. En dat zij hun werk niet afgemaakt hebben want er zijn significant minder dan zes miljoen Joden vermoord. Joden verzetten zich al meer dan 125 jaar tegen de Zionisten. Niemand wil naar hen luisteren. Door de Zionisten is de deportatie van de Joden uit Europa makkelijk gegaan. Concentratiekamp Auschwitz is bijvoorbeeld niet gebouwd op initiatief van de Duitse overheid. Dat kamp was een particulier initiatief van Zionisten, ondersteund door de SS. Israël is het wereld-getto voor de Joden. Israël is de financier van het bombardement op Rotterdam.

De Zionisten waren de eerste Bruinhemden. De Zionisten hebben van het Jodenvraagstuk een politiek issue gemaakt. De Zionisten zijn begonnen over 'lebensraum', concentratiekampen, goederen wagons en slavernij. Niemand anders dan de Zionisten zijn de grote schuldigen. Esther Voet en Ronny Naftaniel zijn daar vanzelfsprekend mee bekend, daarom wordt er gewerkt aan grootschalig strafrechtelijk optreden tegen hen om de Joden tegen tegen deze super Nazi's te beschermen. Nu nog massamoorden de Zionisten dagelijks Joden. Niemand vertelt dat een belangrijk deel van de Palestijnen oorspronkelijk tot Islam bekeerde Joden zijn die het Midden Oosten nooit verlaten hebben.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus