U bent hier: Home / Esther Voet liegt Holocaust

Esther Voet liegt Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 07-09-2014 10:20
Opgeslagen onder:

Collectief en individueel liegen de Zionisten de Holocaust alsof het gedrukt staat. Ook liegen zij over de sleutelrol van de Zionisten bij en tijdens de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog. Dat de Tweede Wereldoorlog en de Shoah voor 100% Zionistische projecten waren bewijzen de authentieke historische documenten die Esther Voet onder de pet houdt. Er zijn geen zes miljoen Joden vergast. Bovendien betekent het woord “Holocaust” dat de Joden het zelf gedaan hebben want Holocaust is een exclusief ouderwets Joods ritueel uit de Thora.

Dat er geen zes miljoen Joden vermoord zijn tijden de Tweede Wereldoorlog is makkelijk na te gaan. Optellen en aftrekken zijn daarvoor de geëigende technieken. Iedereen heeft leren tellen. Behalve Esther Voet. Esther Voet heeft een speciaal telraam waarbij zes miljoen min drie miljoen gelijk staat aan zes miljoen. De makkelijkste manier om te zien dat er geen zes miljoen Joden vergast zijn is te kijken naar de officiële dodencijfers van Auschwitz. Tot 1994 was het officieel dat er vier miljoen Joden vermoord waren in Auschwitz. Na 1994 is er officieel nieuw onderzoek gedaan en toen bleken het er drie miljoen minder te zijn. Het heeft gewoon in de krant gestaan. Reeds twintig jaar geleden.

 

Zes miljoen min drie miljoen is drie miljoen. Desondanks mag niemand in Nederland de Holocaust ontkennen want dan doen de Zionisten aangifte en bedreigen zij de magistratuur met 'dire consequences' wanneer de feiten en cijfers erkend worden. Ether Voet bezit een bijzondere manier om de wereld naar haar hand te zetten. Liegen, bedriegen, bedreigen en ondertussen het Jood Amerikaanse Prinsesje spelend terwijl ze de basis van het Jodendom volledig heeft losgelaten en zich laaft aan de ideologie der Zionisten die het fundament gelegd hebben voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

 

Joden zeggen dat de Jodenvervolging van 1940-1945 een zuiver Zionistisch project was dus waarom Esther Voet nog altijd ongestraft kan doen dat het anders is valt niet te begrijpen. Ook uit de Zionistische bibliotheek barstens vol met authentieke documenten die Esther Voet aan het oog van de journalistiek en wetenschap onttrekt, bewijst dat het de Zionisten waren die selecteerde welke Joden naar Palestina konden emigreren en welke Joden konden creperen in het concentratiekamp Auschwitz wat juridisch eigendom was van de Zionistische bankiersfamilie Rothschild. Er wordt nu gewerkt aan het rechtens slopen van Esther Voet en het Centrum Informatie Documentatie Israël want zij zijn een criminele organisatie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus