U bent hier: Home / Esther Voet moedwillig demoniseren

Esther Voet moedwillig demoniseren

by J.L. de Kreek — last modified 26-08-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De alleenstaande 51 jarige Esther Voet hangt de onschuldige Joodse Prinses uit terwijl het een vals kreng is zonder enig normbesef. Esther Voet is journalist die verhult dat de architect van de 'Endlösung' een journalist en de held van Wilders is. Esther Voet bezit meerdere baantjes. Ze schrijft ook voor de liberale site Jalta van Joshua Livestro waar ze Wilders zoete woordjes toespeelt.

Esther Voet houdt er geen rekening mee dat ook Joden bestaan die begrijpend lezen in het Nederlands, Duits en Engels op school hebben gehad. Zien wat Esther Voet allemaal beroepshalve of uit gewoonte verzwijgt is makkelijk aan de hand van het integraal lezen van de dagboeken en overige documenten van de helden van Geert Wilders. Esther Voet verzwijgt dat er onder haar bewind magistraten in Nederland bedreigd worden om te zwijgen over de Nazifeiten van de helden van Geert Wilders.

De vergaande bedreigingen met zware gevolgen worden geuit door Ronald Eissen van het Meldpunt Discriminatie Internet in strafzaken die hij in vereniging met Esther Voet als directeur van het CIDI heeft losgemaakt. Lasterlijke aanklachten tegen de maker van www.hetzuur.nl die overduidelijk de bedoeling heeft de Nazifeiten van de Zionistische helden van Wilders en het schofterige heulen van Esther Voet aan het licht te brengen. “Nazihoeren werden vroeger kaalgeschoren”.

Esther Voet is een bitch van de bovenste plank. Niet zomaar een bitch, echt een hele Grote Hoer. “Wij Joden” zegt Esther Stinkvoet in de Volkskrant. Lees de teef op Blendle en geef over. Kots! De door Voet tot haatrabbijn geframed Yosef Mizrachi die een lezing gaf in het gebouw van de Joodse scholengemeenschap Maimonides heeft gelijk. Je krijgt kanker als je niet vroom genoeg bent, en homo's kunnen echt beter dubbel in de kast blijven want Esther Voet loopt vrij rond en in Iran is het inderdaad beter wat homo's betreft, veel beter dan hier. Maar niet heus! Joden moeten drie dubbel in de kast blijven want Esther Voet loopt vrij rond, en in Iran is het beter wat Joden betreft.

Joden zijn heel gelukkig in Iran. En in Irak. In ieder geval de Joden die door de Zionisten zijn bedreigd om Irak te verlaten hadden het in Irak gewoon goed en niks te zoeken in Israël. Personen als Esther Voet zijn de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Esther Voet zegt in de Volkskrant: “Er wordt ons veel meer macht toebedeeld dan we hebben. Dat is gevaarlijk”. Recent is op gezag van Esther Voet iemand van de Tweede Generatie vervolgd wegens antisemitisme omdat hij de Zionisten als moordenaars van de Joodse voorouders aanwees. Auschwitz wreekt zich op Esther Voet persoonlijk. Ze vraagt erom.

Na de aanslagen op Charlie Hebdo pleit Esther Voet in de Volkskrant voor het samen optrekken van Joden en Moslims in de strijd tegen haatzaaiers. Esther Journalist Voet verzwijgt dat de familie die Charlie Hebdo middels de onderneming laat drukken ook Hitler financierde en Auschwitz in bezit had toen daar tussen 1940-1945 Joden vergast zijn. De Joodse wereld is klein en verdraagt de leugens van Esther Voet bijster slecht. Over kritiek uit de Joodse gemeenschap zegt Esther Voet: “laat de honden maar blaffen”.

Neuk dat wijf! Verscheuren de bitch. Aan stukken het kreng. Ze spreekt in de Knesset, het orgaan wat het fundament gelegd heeft voor de Holocaust om zich in het leven te kunnen roepen. Esther Voet dringt zich op als vertegenwoordiger van de Joden terwijl Joden een broertje dood hebben aan Zionisten. Joden worden niet goed van Zionisten. De niet vrome Zionisten waarvan Esther Voet een prominent voorbeeld is zijn vertegenwoordigers van de wegbereiders van Hitler en de gaskamers en daarmee voor Joden dodelijker dan kanker.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus