U bent hier: Home / Esther Voet = Nazi-collaborateur

Esther Voet = Nazi-collaborateur

by J.L. de Kreek — last modified 27-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Het slachtoffer de schuld geven van de verkrachting is een veel voorkomend ritueel bij misbruik van vrouwen. Ze had een kort rokje. Ze vroeg er om. Ze zei nee, en bedoelde ja. Esther Voet van het CIDI verstaat die kunst als geen ander. Esther Voet valt over enkele woorden in een uitgebreide blog over extreem terrorisme der Zionisten en Christenheid omdat zij daarin een belediging van Joden wegens geloof of ras ziet. Vervolgens doet het CIDI in teamverband met het Meldpunt Discriminatie Internet en de Joodse Omroep aangifte van antisemitisme en maken de Zionisten een hele toestand over een tekst die evident anders bedoeld is.

Wanneer de Zionisten in eerste aanleg ten overstaan van de meervoudige rechtbank aangewezen worden als de grote terroristen, de misdadigers, dreigt Ronald Eissens van het MDI op internet met 'dire consequences' wanneer de Holocaust ontkend wordt of het eerlijke Joodse geluid op hetzuur.nl gevolgd wordt. Het probleem met de Zionisten is dat zij de Nazi's zijn. Nazi is afgeleid van het Joodse woord Nasi en verwijst naar Asjkenazim wat de Joodse aanduiding is voor een groep tot Joodsheid bekeerde Khazars, én is de afkorting van het officiële samenwerkingsverband tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten.

De Joden zijn door joden vergast daarom wordt de Jodenvervolging van 1940-1945 een Holocaust genoemd. Ontkennen dat er van een echte Holocaust sprake is geweest omdat de joodse slachtoffers zich niet vrijwillig geofferd hebben in de ovens van de joodse leiding of omdat er geluk bij een ongeluk toch geen zes miljoen Joden vermoord zijn, mag niet van de Zionisten want dat vinden zij jodenhaat en dan bedreigen ze het Openbaar Ministerie en de Rechtspraak om dat ook zo te vinden.

Er is geen academische ruimte om de Tweede Wereldoorlog of de Jodenvervolging diepgaand te onderzoeken omdat de Zionisten de waarheid van hun vooringenomen stellingname terrorisme gerelateerd afdreigen. Esther Voet verwijt haar slachtoffers dat het antisemieten zijn omdat ze haar niet voortgaand in ieder geval ideologisch de voeten kussen. Esther Voet wordt geplaagd door diepliggende jodenhaat en fascistoïde gevoelens. Esther Voet van het CIDI wil de vrije meningsuiting in verband met Joden of Zionisten of de Tweede Wereldoorlog of de Shoah vergaand beperken tot de door haar goedgekeurde opinie.

Een klein dictatortje schuilt er in het kennelijk ziekelijke hart van Esther Voet. Het karakter van de vrouw moet vergeleken worden met de meest barbaarse vrouwelijke kampbeulen uit de tijd dat de Zionisten nog gewoon ritueel de joden konden brandofferen in de door de Zionisten opgetrokken transitcentra. De Zionisten hebben eerst de spoorwegen opgetuigd en een netwerk van transitcentra in Europa laten aanleggen en de massa media gedomineerd voordat zij Hitler de Joden lieten deporteren.

Met de arabieren is het ook allemaal anders. De arabieren, of de islamieten of de Islam of Mohammed hebben de aanslagen in de VS 11 september 2001 niet gepleegd. Die aanslagen zijn beraamd door hetzelfde conglomeraat joodse leiders wat Hitler heeft gefinancierd en Auschwitz liet bouwen. Hitler is speciaal geaccrediteerd door de Zionisten. Hij is speciaal uitgekozen om hem groot te maken als leider van Duitsland. De mislukte kunstenaar die altijd mislukt was gebleven had de joodse leiding hem geen dertig miljoen Dollar betaald. Speciaal voor een gewelddadige revolutie in Europa en om de arbeiders waaronder veel Joden neer te slaan.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is het persoonlijke project van joodse families die vroeger andere joden in getto's hielden en zich wilde verrijken aan de executie van Joodse rijkdommen en de deportatie van de Joden uit Europa. Esther Voet van het CIDI wil niet dat het debat daarover gaat en slaat onmiddellijk toe wanneer de kans bestaat dat iedereen het eerlijke Joodse geluid overneemt. De Zionisten zijn de grote verraders van de Joden. De Zionisten zijn de grote Nazi-collaborateurs. Zonder de innige samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi's hadden de Nazi's geen kans gehad.

De Jodenvervolging van 1940-1945 is van meet af een verloren strijd geweest voor de Joden omdat de Zionisten vochten aan de zijde van de Nazi's, de Italiaanse fascisten, de Britten, de Fransen, en bij de Amerikanen. De Zionisten wilde dat de deportatie van de Joden het oorlogsdoel werd van alle aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende landen. De joodse leiding zelf noemt de Tweede Wereldoorlog hún oorlog dus er is geen twijfel. De Zionisten hadden zich opgesteld tussen de leden van alle aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende landen om de Naties tegen elkaar op te stoken. Bestuurders van Auschwitz waren personen met joodse familienamen. De Jodenvervolging is de vervolging van de Joden door de Zionisten. De Joden zijn altijd vervolg geweest door de Zionisten en hun Katholieke vrienden.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus