U bent hier: Home / Esther Voet neerknuppelen

Esther Voet neerknuppelen

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2015 14:45
Opgeslagen onder:

In ieder geval wordt Esther Voet juridisch neergeknuppeld. Of Esther Voet ook daadwerkelijk fysiek een pakslaag krijgt hangt volledig van haarzelf af. Esther Voet geholpen door Geen Stijl bedriegt en bedreigt autoriteiten terrorisme gerelateerd om te voorkomen dat de Nazi-feiten van de helden van Wilders algemeen bekend worden. Esther Voet staat in de traditie van de slavendrijvers en Moffenhoeren. Meeste mensen weten niet dat Hitler en de Nazi's zijn geïnspireerd en groot gemaakt door Asjkenazische joden.

Dat zijn de joden die vandaag de dag het meest op de voorgrond treden zonder dat zij besmet zijn met het DNA van het Joodse ras en zonder dat zij het Joodse geloof of althans de kern ervan handhaven. Esther Voet kan wel duizend keer op Twitter “Sjabbat Sjalom” zeggen alleen dat maakt haar nog niet een tot een te respecteren Jodin. Esther Voet is het archetype Moffenhoer. Vals en compleet leugenachtig. De Joden zijn naar de kampen getransporteerd door joden. De joden hebben de joden vergast. Joden worden steevast juist door joden opgejaagd en vermoord. Juist joden hitsen aan tot antisemitisme en Jodenhaat omdat ze dat misbruiken als glijmiddel voor hun fascistische en racistisch plannen.

De hardcore racisten en fascisten op aarde, de intellectualiserende haatdragende parasieten, zijn joden. Joden als de familie Rothschild. Joden als Esther Voet. Zelfs joden als Lodewijk Asscher omdat Lodewijk Asscher weigert te erkennen dat zijn grootvader namens de Zionisten de Joden liet deporteren uit Amsterdam, en hij zelf aan de basis staat van de razzia op de Aya Sophia Moskee. De grootte ziekte onder joden is dat zij ook de nazi's zijn. Meeste leidende nazi's zijn joden. Niet alle joden zijn nazi's. De nazi-joden zijn geen Joden. Nazi-joden zijn die Moffenhoeren als Esther Voet. Dames die kaalgeplukt moeten worden om niet meteen over het scheren te beginnen.

Zionisme is een extreem zieke ideologie tussen de linker en rechter hesenhelft van de joden. Een kwaadaardig hersenkankertje wat eigenlijk alleen genezen kan door het subiet uit te roeien. In een keer uit de samenleving wegsnijden. Joden hebben altijd het meeste last gehad van Katholieken en Zionisten. De Moslims, Arabieren, Egyptenaren of de individuele anti-Semieten zijn nooit een probleem geweest voor Joden. Joden en Arabieren delen hetzelfde verbond met God. Om Esther Voet in ieder geval ideologisch te kunnen neerknuppelen is het verdienstelijk haar met de Thora in de bek te schijten. Esther Voet voert een laffe hetze tegen de waarheid en de feiten omdat zij er geil van wordt de Joden te benadelen. Van de nazihoeren in het kamp die namens de moffen joden lieten creperen is bekend dat dit hen seksueel opwond.

De grootste beulen in de concentratiekampen waren joden die na de oorlog logen dat zij door de Moffen gedwongen zijn. Zij waren zelf de Moffen die persoonlijk het brutaalste werk van het kabbalistisch ritueel slachten van de broeders en zusters voor de rekening namen. Al die veronderstelde jeuden met hun David Ster om de nek doen zichzelf de strop om want die domme David Ster is het symbool wat de nazi's aan de joodse identiteit gegeven hebben. Voor het Jodendom heeft die ster géén relevante betekenis. De Swastika, dát is pas een teken van betekenis voor de Joden. De Nazi's hebben vakkundig het beeld omgedraaid wat er bij mensen is van Joden. De Nazi's doen nu alsof zij joden zijn en pissen orthodoxe Joden af als een secte en dwingen hen tot geweld in het leger van het wereld-getto.

Allemaal feiten die Esther Voet jaren geleden al gedoseerd had moeten onderwijzen aan de samenleving want daarom is ze tegen antisemitisme en racisme en voor democratie. De grootste aanrander van het vrije woord is Esther Voet en haar terroristische benden van Nazi-tuig! Dat hele focking Israël is helemaal geen Joodse Staat. Esther Voet bij uitstek kan weten dat het Jodendom de politiek maatschappelijke stichting van enige joodse staat verbiedt! Als Israël al gegeven is door bemiddeling van Abraham dan is het gegeven aan ál zijn zaad en niet alleen aan dat van Isaak. Het verbond van Abraham met God is door bemiddeling van Abraham via Ismael gesloten met Mohammed, en via Isaak met de Joden uit Irak.

De joden die Esther Voet vertegenwoordigt zijn nakomelingen van Ashkenaz en staan op geen enkele wijze in de bloedlijn of traditie van de Joden zoals de Joden zijn. Esther Voet komt van een stam van bekeerde agressievelingen met wortels in Oekraïne die daar nu namens de groep van Zion weer de sfeer verzieken. De joden zijn na de 1e wereldoorlog door Zionistische machinaties van joden als Esther Voet opgejaagd naar West Europa. Juist om Duitsland te ontwrichten hebben de Zionisten met pogroms een stroom joodse vluchtelingen opgang laten brengen door hun handlangers. De Zionisten hebben al in 1897 welhaast heilige verbonden gesloten met de antisemieten om de door de Zionistische helden van Wilders gedroomde Oplossing van het Jodenvraagstuk totaal uit te voeren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus