U bent hier: Home / Esther Voet triggerfactor antisemitisme

Esther Voet triggerfactor antisemitisme

by J.L. de Kreek — last modified 23-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Esther Voet persoonlijk is thans de grootste triggerfactor voor antisemitisme in Nederland. Alleen die neus al. Esther Voet is journalist. Ze schrijft voor het Nieuw Israëlitisch Weekblad. In 1922 publiceerde het NIW samen met de Telegraaf over de uitgave van de dagboeken van Herzl die de grote held is van Wilders waarin staat dat Joden vernietigd moeten worden en Herzl de grote uitvinder is van de 'the Final Solution'. De held van Wilders is helemaal verguld van zijn eigen vindingrijkheid.

Dat Esther Voet nooit schrijft over de grote gevaren voor de Joden in het algemeen en de naties in het bijzonder die voortgaand uitgaan van het Zionisme betekent vanzelfsprekend niet dat Esther Voet gelijk heeft. De held van Wilders die de 'Endlösung' heeft uitgevonden was journalist van het soort van Esther Voet. Esther Voet staat in de traditie van Herzl en Jabotinsky. Net als Geert Wilders, Lodewijk Asscher, Leon de Winter, Lodewijk Asscher, de Joodse Omroep, het Meldpunt, GeenStijl, Telegraaf en Elsevier.

Zionisme is letterlijk het tegenovergestelde van Jodendom. Zionisme is bedoeld om te misleiden en de minderheden te separeren en Joden uit te roeien. De Holocaust op de Joden is niet volbracht. De agenda van de helden van Wilders die ook door Esther Voet gevolgd wordt is liquidatie van Joodse rijkdommen, vernietiging van Joden, handhaven van strikte beperkingen op vrije meningsuiting en democratie, en herinvoering van apartheid en slavernij. Ook het harde liegen van Esther Voet over het aantal Joden wat uiteindelijk vermoord is in de oorlog en de manier waarop draagt voortgaand bij aan een flinke dosis antisemitisme in Nederland.

Als het zo moet als Esther Voet het wil moeten de joden maar oprotten naar hun eigen land.” De Joden hebben het eigen volk offerend land voor zichzelf geroofd om verlost te zijn van antisemitisme dus wat hebben ze nog te zoeken buiten Israël? Laat ze allemaal achter hun zelf opgetrokken muren zitten vechtend tegen de door henzelf piswoest gemaakte vijand. Esther Voet en haar soort zijn zieke leugenaars die iedereen willens en wetens misleiden omtrent de grondslag en bedoelingen van het Zionisme. De bedoelingen van het Zionisme staan haaks op de bedoelingen van het Jodendom.

Waar Zionisme verschijnt verdwijnt Jodendom. De antisemieten zijn de meest betrouwbare vrienden van de Zionisten schrijft de grote Zionistische leider Herzl zelf. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad die deze afschrikwekkende feiten voor de Joden hadden moeten publiceren in 1922 deed dat niet. Née, het NIW van Esther Voet stond met de Telegraaf vooraan om reclame en promotie te maken voor het Zionisme van Herzl en zijn dagboeken zonder de virulent antisemitisme inhoud aan het publiek mee te delen. Vandaag staat Esther Voet vooraan om de Tweede Generatie te offeren die op internet de waarheid en de feiten openbaart over de nazi-fundamenten van het Zionisme en de helden van Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus