U bent hier: Home / Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden

Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden

by J.L. de Kreek — last modified 20-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Lodewijk Asscher is niet de man die meeste mensen denken dat hij is. De familie van Lodewijk Asscher nam prominent deel aan het deporteren van Amsterdamse Joden. In zijn functie gaf Lodewijk Asscher leiding aan pogroms op Moskeeën en neemt hij deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Semitische landen. Lodewijk Asscher is een grote antisemiet die met kennis van de feiten verheelt dat de Zionisten achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zitten en dat zijn familie de deportaties van Joden ondersteunde in dienst van de agressor.

De geschiedenis over de Jodenvervolging van 1940-1945 bestaat voor een belangrijk deel uit leugens van de daders. Meeste mensen denken dat de Duitsers de daders zijn en dat de familie van Lodewijk Asscher de Duitsers hielp met het deporteren van Joden om erger te voorkomen. Dat is de grootst mogelijke bullshit denkbaar. Recent ontdekte authentieke zeer betrouwbare bronnen bewijzen dat de Zionisten achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zitten om Palestina en Jeruzalem in bezit te krijgen.

De Holocaust wordt al sinds 1895 of eerder gedetailleerd voorbereid door de Zionisten die tevens de oprichters zijn van de Staat Israël. In 1922 en 1924 werden de Zionistische plannen voor oorlog en Holocaust verspreidt in Nederland onder journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en het Telegraaf-concern. De Zionisten in Nederland waren er toen reeds mee bekend dat de Zionistische leiders op een Holocaust afstevende. De Zionisten hebben in de oorlog altijd geweten wat er met de Joden gebeurde die gedeporteerd werden. De Nazi's die Polen en Nederland binnen vielen zijn betaald door de Zionisten.

Hitler, Himler, Heydrich, Eichmann waren allemaal trouwe bondgenoten van de Zionisten. Vandaag mogen personen met Joodse achtergrond waarvan Joodse leden van de familie zijn vermoord in de kampen van de Zionisten het bovenstaande niet publiceren want dan doen de Zionisten aangifte van antisemitisme en bedreigen zij de Rechtspraak met “dire consequences” om gelijk te krijgen. Niemand in de media of journalistiek schenkt aandacht daaraan. Dat is niet verwonderlijk want de geestelijk vader van de Holocaust was een prominente journalisten met Zionistische ambities die ondersteund is door journalisten van het NIW en de Telegraaf.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus