U bent hier: Home / FATWA Gewapende Jihad

FATWA Gewapende Jihad

by J.L. de Kreek — last modified 23-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Dit is dé Fatwa Gewapend Jihad zoals deze geldt in Europa. Om redenen van opportuniteit wordt geadviseerd in Europa louter de weg van de Grote Jihad te volgen. De Kleine Jihad heeft risico de Heilige Zaak van De Islam te beschadigen en levert de Kruisvaarders impuls om de Kruistocht voort te zetten. Dat er sprake is van een wederrechtelijke christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam staat als een paal boven water. De vraag is met welke middelen het monster doeltreffend in kop en hiel vermorzeld wordt.

In Europa wordt de weg die het strafrecht biedt geadviseerd te bewandelen door een ieder die zich door Grote of Kleine Satan tot Jihad aangezet voelt. Wilders slachten met het strafrecht en hem de Sharia door de strot duwen is middels het strafrecht vele keren makkelijker en verdienstelijker dan hem letterlijk een mes op de keel te zetten. Er wordt bevoegd samengespannen om Wilders en zijn 'umfeld' strafrechtelijk te vervolgen voor zijn zware misdrijven in Moslimlanden en tegen Moslimachtigen. Wanneer de Jihadist daaraan meewerkt komt iedereen makkelijker verder en kan ook ondersteuning van de sterke arm verkregen worden.

Het is noodzakelijk de apen, ezels en zwijnen bevoegd duurzaam uit het publiek domein te verwijderen. Hen doden is onbegonnen werk. Europa is het eigen grondgebied van hét Monster dus dat zal het met hand en tand verdedigen. Hét Beest in het eigen zwaard laten vallen kan middels het strafrecht. Dan wordt Wilders bevoegd door de democratie om zeep geholpen in plaats dat hij op het plein door ISIS gevierendeeld wordt. Iedereen is beter af zonder Wilders. Door zijn feiten te plaatsen op het bureau van Politie en Justitie kan hij voor lange tijd worden opgesloten in de gevangenis. Dit kan ook met de leden van het CDA en de VVD.

Heel Nederland kan justitieel worden opgeruimd wanneer de Jihad zich concentreert op de verlossing en de weg bewandelt van het Nederlands strafrecht. Zowel het Nederlands strafrecht als het internationaal strafrecht dicteert de strafvervolging van Wilders dus als iedereen daaronder Jihadistisch de schouders zet zijn hét Monster van Venlo en dat nijlpaard van een Annabel Nanninga het snelst veilig opgeborgen ergens in Vucht. Voor zover er in Europa gewapende Jihad wordt toegepast moet deze voldoen aan artikel 41 van het Wetboek van Strafrecht.

Alsdan moet er sprake zijn van noodzakelijke verdediging van eigen of eens anders lijf, eerbaarheid of goed tegen ogenblikkelijke, wederrechtelijke aanranding(en). Omdat het strafrecht de beste kansen biedt voor de Jihad te slagen in de gerechtvaardigde doelstelling kan de gewapende Jihad in Europa alleen rechtmatig zijn wanneer betrokken Jihadist persoonlijk in de context van het moment 'clear and present danger' te duchten heeft. Andere vormen van gewapende Jihad worden behandeld als terrorisme tenzij met hét woord als wapen de weg van het strafrecht gekozen wordt. Democratie is niet alleen slecht. Nederland is dieper geworteld in de Islam dan het lijkt.

Veel van de Islam en de Sharia zit reeds in het Nederlands systeem gebakken alleen met een andere woorden zodat het wellicht niet meteen herkend wordt. Jihad is zeer Nederlands. Iedereen die zich inzet voor een goede zaak is op Jihad. Islam is ook normaal in Nederland. Kijk naar de Jehova's Getuigen. Zelfs journalisten van Geen Stijl zijn Islam want zij onderwerpen zich aan het bedrijfscredo nodeloos en ongefundeerd te kwetsen. Er is geen enkele grond aan te nemen dat het waar is wat Wilders zegt over de Islam of de Koran. Hij fabuleert zijn mening om volgers emotioneel en anderszins rijp te maken voor zijn genocide op de Arabieren in Europa. In Moslimlanden is hij reeds zeer succesvol met zijn genocide.

De gronden voor de gewapende Jihad zijn derhalve invoelbaar en logisch voor te stellen. Erkenning daarvoor middels het Nederlands strafrecht brengt iedereen dichter bij het Kalifaat dan met het zwaard te strijden. Bommen van inkt doen in de democratische rechtsstaat meer schade aan Wilders dan de zelfmoordbommen van de Jihadist. De Joden weten dat de Zionistische helden van Wilders vroeger al het plan hadden voor de Joden in het Midden Oosten een getto te stichten waar ze in de toekomst finaal geroosterd konden worden bij en tijdens de oorlogen waaraan Wilders nu in Moslimlanden schuld heeft.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus