U bent hier: Home / Fatwa voor GeenStijl

Fatwa voor GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 04-01-2014 13:46
Opgeslagen onder:

Het is de broodschrijvers van GeenStijl inmiddels genoegzaam te verstaan gegeven dat arabist Hans Jansen een opportunistische katholiek is die de waarheid liegt alsof het gedrukt staat om de ouderwetse christelijke kruisvaart met moderne middelen die over aarde raast en reeds miljoen slachtoffers gekost heeft, te ondersteunen.

Nu liegt Hans Jansen weer op GeenStijl. Volgens de opportunist zijn niet moslims rechteloos onder de Sharia. Bij en tijdens het Wildersproces in 2010/2011 loog de arabist dat de islam een gevaarlijke ideologie is en dat dit uit de Koran blijkt. Hans Jansen beweert islamdeskundige te zijn terwijl hij katholiek is. Katholieken hebben zo het eigen belang bij hun waarnemingen van de islam en Koran. In de Koran staan immers de getuigenissen genoteerd van het feit dat profeet Jezus Christus niet gestorven is bij en tijdens de veronderstelde kruisigingsdood. Het was een schijnvertoning.

Dus het geloof van arabist Hans Jansen heeft geen grondslag in feiten. Het geloof van de arabist is katholicisme wat de zieke ideologie is van Paapse pedofielen. De katholieken zijn de grootste kindermisbruikers in Nederland. De katholieken plegen de zwaarste misdrijven. De katholieken zijn leidend in de oorlog zonder geldige reden in Irak en het terrorisme en de genocide daar. Deze katholieken worden propagandistisch ondersteunt door de racisten van GeenStijl. Huisvrouw A. Nanninga wat het liefst zelf persoonlijk Nederland islamieten vrij maakt.

GeenStijl begeeft zich aan de gevaarlijke kant van de vrije meningsuiting juist nu de Nederlandse politiek van links tot rechts zo liederlijk terroristisch bezig is en Hans Jansen daarin de rol vertolkt van oppertrol die het publiek vergiftigt met semiwetenschappelijke 'bullshit' over de slachtoffers van zijn christelijke kruistocht. Arabist Hans Jansen is academische beroepsleugenaar. Daarmee ondersteunt hij de genocide van Wilders in Irak. Omdat GeenStijl arabist Hans Jansen ondersteunt, ondersteunt GeenStijl de genocide van Wilders in Irak. Dus GeenStijl moet down.

Overigens wordt de Shariarechtbank op sharia.rechtbank.nl ondersteunt door het Digitaal Juridisch Warenhuis waarvan ook Bureau De Kreek profiteert en de Nederlandse journalistiek wanneer het zich collectief en individueel inschrijft op hét Goede Nieuws. De Nederlandse Vereniging van Journalisten en ook Sanoma en zelfs John de Mol zijn thans reeds geïnformeerd over de noodzaak voor hun werknemers dat zij voor de redactionele kwaliteiten overstappen naar hun bureau op hét Goede Nieuws op goedenieuws.nl. Zou ook de verstandige keuze zijn voor de correspondenten van De Correspondent want die ondersteunen ook de genocide in Irak onder andere door Femke Halsema hoog te houden.

In Nederland heeft iedereen die de geschillen beslecht volgens het recht van de Shariarechtbank op sharia.rechtbank.nl de rechten die elke burger toekomt wanneer het kiest voor een alternatieve vorm van arbitrage. Iedereen in Nederland heeft het recht het rechtssysteem van de Shariarechtbank op sharia.rechtspraak.nl te aanvaarden of niet. Gedwongen toepassing van het recht van de Shariarechtbank op sharia.rechtspraak.nl kan niet in Nederland zonder dat betrokkenen toegang hebben tot de rechtspraak van overheidswege gehandhaafd. Shariarechtspraak in Nederland is noodzakelijk in ieder geval in verband met islamitisch bankieren en (ingewikkelde) internationaal rechterlijke vraagstukken op het terrein van personen en familierecht. 

De Sharia kan ook niet middels de democratie aan de burgers worden opgedrongen tenzij kaffers dit verzorgen. Volgens standaard sharia recht is het gelovigen niet toegestaan aan politiek deel te nemen. Shariarechtspraak is rechtspraak en politiek is dat niet. islamieten die aan politiek deelnemen zijn feitelijk te weinig begaan met de inhoud van Het Woord. Belijdende islamieten en mohammedanen worden nog al eens verward. Arabist hans Jansen die via GeenStijl de ontvankelijke hersencellen van het zwakzinnige publiek vergiftigt met speudo academische leugens haalt de islam uit de context en zwijgt over de diepe wens van de Papen de Staat omver te werpen opdat iedereen namens de Paus met de katholieke knoet gekerstend worden kan.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus