U bent hier: Home / Feedback voor Ronny Naftaniel

Feedback voor Ronny Naftaniel

by J.L. de Kreek — last modified 08-09-2013 16:15
Opgeslagen onder:

Ronny Naftaniel, voorzitter Joods Humanitair Fonds, vicevoorzitter CEJI te Brussel en senior advisor CIDI vindt het op Shabbat nodig het volgende te twitteren: “ik heb nog nooit iemand geblokt, zelfs die erkende malloot van een deKreek niet”. Ronny Naftaniel staat aan de basis van de strafvervolging van De Kreek en de inbeslagname van zijn servers en andere hardware en daarmee sloop van de onderneming van De Kreek en verwijdering van de website van het Universeel Wereldvrede Recht op www.worldpeace.nu. Net als Ronny Naftaniel heeft De Kreek een Joodse achtergrond. Oma De Kreek en familie zijn vernietigd in Auschwitz.

Aansluitend op de evident illegale oorlog in Irak heeft De Kreek persoonlijk diepgravend onderzoek gedaan naar de aard en omvang van het internationaal terrorisme. De Kreek is ook jurist. Standaard bezit De Kreek een 'open mind'. Kent vrijwel uitsluitend Jehova's Getuigen, Joden, Moslims en homo's. De Kreek heeft altijd de Heilige Joodse Zaak ondersteunt. Ook is De Kreek tijdelijk bewoner geweest van een Kibboets, net als Wilders. De wachttorens en slagboom waren als van een concentratiekamp. Dat de Kibboets door een alles vernietigend vuur met de grond gelijk gemaakt is komt volgens De Kreek niet omdat hij er geweest is. Kan wel symbool staan voor de Hel van Megiddo die de joden nu op de mensheid afroepen met hun draaideur terrorisme.

Israëlieten leven in de onwaarachtige veronderstelling dat Hitler de schuld heeft aan de Tweede Wereldoorlog en Holocaust. WOII en de Holocaust is van en voor joden. Joden met kleine letter geschreven om aan te geven dat er verschil is tussen joden en Joden. Joden zoals Joden zijn ambiëren geen Joodse Staat. Joden zoals Joden zijn ervaren Zionisme als Nazisme en een Joodse Staat als een wereldgetto. Precies zoals joden gewild hebben in 1897. Deze joden noemen zich Zionisten. Zij propageren dat het Zionisme de manifestatie is van het diepe verlangen bij Joden terug te keren naar Israël. Feit is dat de Holocaust de vervulling is van het Zionisme. Dat Ronny Naftaniel & co juist de aanval opent op De Kreek is ongelukkig gekozen want De Kreek weigert het slachtoffer te zijn van de Nieuwe Nazi's.

Het verlangen van Joden terug te keren naar Israël kan alleen in de Diaspora vervuld worden. Dat wil zeggen bij en tijdens afwezigheid van een Joodse Staat of onder gelijktijdig verzet daartegen. De Kreek is nu door de rechtbank ontoerekeningsvatbaar verklaard in verband met de aangifte van Ronny Naftaniel & co tegen De Kreek wegens antisemitisme en Holocaustontkenning. Daarbij heeft Ronald Eissens van het MDI het oordeel van de rechtbank bevordert door bestuur en rechtspraak te bedreigen met 'dire consequences' indien de feiten die De kreek ter tafel legt herkend en/of erkend worden. Die feiten bewijzen Holocaustfraude bij Ronny Naftaniel en de zijnen, als zout in de wonden van het leed wat de joodse leiders de Joden hebben aangedaan. Door de geschiedenis zijn er altijd spanningen geweest tussen joden en Joden. Huwelijken tussen deze groepen werden ontmoedigd.

De joden worden door de Joden Asjkenazim genoemd. Wie lezen kan ziet direct de tekens NAZI in deze Joodse groepsaanduiding voor de tot joodsheid bekeerde Khazars die geworteld zijn in de traditie van Asjkenaz. Ook een nakomeling van Noach, alleen een andere stam dan waar de Islamieten en Joden van afstammen. Islamieten en Joden zijn genetisch nauw verwant, delen dezelfde aartsvader, terwijl het verwantschap tussen Joden en joden gelijk is aan die tussen alle mensen. Joden willen in de Diaspora leven omdat Joden geloven dat de Joodse wetten en tradities dit voorschrijven sinds de Joden in de verstrooiing geplaatst zijn door de Almachtige. De Joodse zaak is net als bij de Islam een zaak tussen mens en G-d.

De Zionistische zaak is het belang van het grootkapitaal in het algemeen en dat van de bankiersfamilie Rothschild in het bijzonder. De familie die juridisch eigenaar was van Auschwitz toen Höss commandeerde! Gebouwd op initiatief van een particuliere onderneming van joden. Dat zijn vaststaande historische feiten die niet te ontkennen zijn. Höss ondersteunde net als Eichmann en Hitler de Zionistische Zaak die in Duistland losgemaakt werd door de Bruimhemden van Zionist Jobotinsky en zijn militante Betar, die voorts schrijft dat de Tweede Wereldoolog inderdaad een joodse oorlog is. Het clublied van Betar -Shir Betar- verraadt dat het geïnspireerd is op de Romeinse verovering van Yodefet, Masada, Betar op de Joden.

Strikt genomen zijn er amper Joden vergast in Auschwitz. Veel Joden waren er niet in West Europa tot na de Eerste Wereldoorlog. Na de Eerste Wereldoorlog stroomde grote groepen op de vlucht geslagen arme Oost Europese joden ten gevolge van Zionistisch geïnspireerde pogroms de grens met Duitsland over. In Odessa tweede kwartaal 19e eeuw beginnen de pogroms tegen de Oost Europese joodse burgerij, terwijl het locale bestuur uit joden bestond. De Lodewijk Asschers van nu. Ronny Naftaniel kent bovenstaande geschiedenis al te goed. Het staat geschreven en gedrukt in de autentieke Zionistische geschriften die de Zionisten altijd goed in de archieven verborgen hebben weten te houden. Niemand die ooit de moeite genomen heeft de bron erbij te pakken en te lezen wat voor schandalige hetze de Zionisten tegen de Joden beginnen in 1897 doende alsof zij de vertegenwoordigers van alle Joden zijn terwijl zij niet meer dienen dan het belang van aristocraten en oud slavendrijvers die balen van mensenrechten en democratie, en dromen van slavernij! Rapen lijken rechtens compleet en volledig gaar voor Ronny Naftaniel persoonlijk.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus