U bent hier: Home / Femke Halsema De Grote Hoer

Femke Halsema De Grote Hoer

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2013 20:20
Opgeslagen onder:

Grote Hoer Femke Halsema besmet iedereen. Toen bij en tijdens een bijeenkomst in Amsterdam oorlogscrimineel Hans Van Baalen werd aangesproken op zijn terrorisme in de Nederlandse politiek sprong De Grote Hoer meteen in de bres voor de terrorist. Femke Halsema heeft criminologie gestudeerd. Criminologie is een gedragswetenschap die als studie-object het crimineel gedrag heeft, en de maatschappelijke reactie hierop.

De reactie van de maatschappij op het criminele gedrag van Hans van Baalen en overigens de rest van de VVD is het aanspreken van de misdadigers op het grensoverschrijdend gedrag. De reactie van de criminologe in de politiek is het ondersteunen van de terroristen door dus in de bres te springen voor de misdadigers; en door als oppositie partij lauwe oppositie te leveren.

Het is net alsof Femke Halsema helemaal geen belangstelling heeft voor de gevolgen van de oorlog zonder geldige reden in Irak. Ook als correspondent bij De Correspondent heeft ze het niet over de feiten waarover niemand het heeft, terwijl ze dat wel belooft te doen. Neem nu 9/11. Vanuit het parlement gezien toen Fem Fem nog in de Tweede kamer zat was makkelijk te zien dat de Twin Towers niet ingestort kunnen zijn door de vliegtuigen. Dat is technisch onmogelijk bewijzen de Wet Van Behoud Van Energie en de Derde Wet Van Newton. Harde natuurwetten. Net als de Wet Internationale Misdrijven.

Femke Halsema levert functioneel ondersteuning aan de genocide van de VVD het CDA de CU de SGP en PVV in Irak door te zwijgen over de zeer ernstige door hen gepleegde artikel 119 grondwet feiten en de genocide in Irak. De oorlog in Irak is illegaal. Dus een oorlogsmisdaad. Oogmerk was 'regime change'. Dus terrorisme. Verder is bij en tijdens dat terrorisme excessief gebombardeerd met munitie van verarmd uranium terwijl alle parlementariërs bekend zijn met de beruchte dosis-effect-relatie en dat effect geaccepteerd hebben. Dus opzet genocide. De aarde van de munitie levert ouderwets fallout in de hoeveelheden gebruikt. Zonder de 'mushroom cloud'. De slachtoffers zijn er naar.

Fem Fem kan dat allemaal weten want duizenden nee honderdduizenden mensen maken zich academisch druk op internet over de waardeloze prestaties van de politiek in verband met Irak, Syrië, Libië, Afghanistan. De politici zijn echter dermate vervuld van het eigen narcisme dat het arrogant vanuit de hoogte niet eens kijkt naar wat het aanricht. Ondersteunen van genocide of althans daaraan gelegenheid geven of althans er zich niet of onvoldoende tegen verzetten op grond van de 'command responsibility' of 'responsibility to protect' is het misdrijf van Femke Halsema waarvoor zij in de particuliere hoedanigheid vervolgd moet worden. WIM en het internationaal geschreven en ongeschreven (gewoonte) recht houdt bij genocide geen rekening met ambtelijke hoedanigheid. Want genocide is een misdrijf wat vrijwel uitsluitend gepleegd wordt door of met medeweten van ambtenaren blijkt uit de criminologie.

Nu werk De Grote Hoer voor de Correspondent waar ook digibeet Alexander Klopping werkt. Alexander Klöpping wordt gepresenteerd als een 'know it all' op het digitale terrein terwijl hij mede reclame maakt voor het bedrijf (Microsoft®) wat aan de basis ligt van de beroerde digitale infrastructuur in Nederland waardoor NSA makkelijk spioneert. Femke Halsema leeft als criminologe in het criminele milieu en noemt anderen elitair. De Grote Hoer is een term uit de Bijbel. Laatste boek. Openbaring. Heel belangrijk voor de Christenheid want dat gelooft dat in de huidige tijd Armageddon zal plaatsvinden met de Eind Tijd, Apocalyps, de Rapture, het Beest en dus De Grote Hoer.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus