U bent hier: Home / Femke Halsema en 9/11

Femke Halsema en 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 07-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Nadat de eerste woede is gekoeld over de reactie van Femke Halsema op de ontboezemingen van George van Houts bij Jeroen Pauw met 9/11 moet de waarheid worden gezegd: Femke Halsema is een héle Grote Hoer. Dat is Bijbels. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn ook Bijbels. Deze aanslagen zijn geïnspireerd op Katholieke Eindtijd voorspellingen en imponeren als de ‘rapture’. Oogmerk is “oppermacht” voor de grote daders van de Holocaust. Deze daders zijn een oligarchy, industriëlen of een ‘corporate tribe’ met verblijfplaats in het vrije westen. De aandeelhouders zijn de families der Koloniaalbaronnen. De Verenigde Staten van Amerika zijn 11 september 2001 gekaapt door de Nazi’s. Femke Halsema steunt hen.

Na de oorlog zijn de Nazi’s nooit verdreven. De Nazi’s hebben de Tweede Wereldoorlog gewonnen. Hun totempaal hebben zij verplaatst naar de Knesset. De relatieve vrede voor de aanslagen 11 september 2001 sinds 1945 is het volgende interbellum na de Eerste Wereldoorlog.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bewerkstelligd door de historische vrienden van de Telegraaf Media Groep en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. De twee grote vooroorlogse Nazi-leiders van deze groep geboren terroristen worden door Geert Wilders als helden op een voetstuk geplaatst. Geert Wilders bedoelt minder Joden wanneer hij zegt “minder Marokkanen”. De zogenaamd Joodse advocaten van Wilders zijn in vreemde krijgsdienst en steunen Wilders bij en tijdens het begaan van zijn Nazi-misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en de Joden.

Jaren geleden reeds is in het openbaar tijdens een bijeenkomst in Amsterdam waarbij ook die dikke vadsige pad van de VVD aanwezig was een punt gemaakt van het feit dat de terroristen in de Nederlandse politiek moeten worden vervolgd om het vluchtelingenprobleem op te lossen. FemFem nam het onmiddellijk op voor die vette vadsige pad van de VVD terwijl ze het varken voortgaand in de bek had moeten schijten met 911-feiten. Femfem is niet dom. Ze zal kunnen rekenen, lezen en schrijven in diverse talen wellicht anders had ze het nooit tot terroristisch schoothondje van GroenLinks geschopt. Inmiddels is FemFem daar weg en zet ze haar werk in particuliere hoedanigheid voort bij NPO Radio 1.

FemFem heeft niks met feiten. Terwijl de feiten bewijzen dat de vliegtuigen louter ter afleiding zijn. Die vliegtuigen hebben nooit de torens van de Twin Towers kunnen laten instorten zoals ze zijn ingestort. De vorm van het instorten verraadt 'controlled demolition'. Symmetrische instorting in het fundament met bijna de valsnelheid. Alle weerstand in de gebouwen in één klap weg. Terwijl de gebouwen asymmetrisch zijn beschadigd met een vermogen wat dat soort stalengebouwen relatief weinig doet. Het waren stalengebouwen. Het beste staal! Geen hoogbouw in Mumbai waar steen op steen toren hoog wordt gebouwd met alleen stalen nagels in de houten vloer.

FemFem gelooft alleen wat in de Telegraaf staat en wat de Mainstream media voorkauwt. Één van de trollen van de media vraagt bij Jeroen Pauw aan George van Houts of hij gelooft dat zo’n complot geheimgehouden worden kan, terwijl die kwibus van de Telegraaf zelf op internet kan zien dat zijn propaganda een doelbewuste terrorisme gerelateerde leugen is van een persoon werkzaam in de journalistiek. De journalistiek zet zich in ieder geval sinds 1895 actief in voor het bewerkstelligen van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, onder leiding van het grote journalistieke voorbeeld Theodor Herzl die al in 1895 heel duidelijk schreef dat de Endlösung zal eindigen met een Holocaust en dat Joden moeten worden vernietigd. Iedereen kan het allemaal zeer gedetailleerd begrijpen wanneer de moeite genomen wordt verder te kijken dan de eigen egocentrische neus lang is. Femke Halsema is een ongelofelijke k u t die de hele samenleving kennelijk doelbewust in gevaar brengt want ze heeft niks met de waarheid over 911.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus