U bent hier: Home / Financiers Hitler drukken Charlie Hebdo

Financiers Hitler drukken Charlie Hebdo

by J.L. de Kreek — last modified 16-01-2015 10:30
Opgeslagen onder:

Een volgende aanslag op Charlie Hebdo is meer dan vanzelfsprekend. Ook een aanslag op Libération is te verwachten. De familie die Hitler gefinancierd heeft en eigenaar was van Auschwitz blijkt het Franse blad Libération in bezit te hebben en de drukker te zijn van Charlie Hebdo. Iedereen die dacht dat Charlie Hebdo een antisemitisch blaadje is wat aan de verkeerde kant van de strijd foute grappen maakt, heeft gelijk.

Dat de familie Rothschild de grote financier van Hitler was en de eigenaar van Auschwitz en dat het Wereld Huis van deze familie verrijking was beloofd indien het de 'Endlösung der Judenfrage' van de helden van Geert Wilders ondersteunt, is onderwerp van geschil tussen het eerlijke Joodse geluid en de Moffen van het Centrum Informatie Documentatie Israel, de Joodsche Omroep, Meldpunt Discriminatie Internet en de Anne Frank Stichting.

De feiten over de familie Rothschild en de kwalijke sleutelrol die het gespeeld heeft innig samenwerkend met de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah staan meer dan eens helder inzichtelijk gemaakt op hét Goede Nieuws. Fascistisch Nederland wenst de feiten te ontkennen en het antisemitische blaadje van deze massamoorden familie te bewonderen. We zijn allemaal massamoordenaars!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus