U bent hier: Home / Foutje van Leon de Winter

Foutje van Leon de Winter

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

In zijn ééntje had Leon de Winter álle Joden kunnen redden van de naderende ondergang. Zo literair als hij is had hij daarvoor de juiste woorden kunnen kiezen. Had niet eens foutloos gehoeven. Zolang het eerlijk is over de Joden en wie de schuld heeft aan de Tweede Wereldoorlog en de terreurdreiging nu. Leon de Winter is een heul fout mannetje. Iemand die bij afstand zijn dochter naait en opvoedt als Amerikaans Joods Prinsesje met de Nazi-ster om haar tere nekje.

Overal waar hij kan schrijft Leon de Winter prominent over Arabieren dat zij de Joden haten en op weg zijn naar apocalyptische toestanden. Het feit is dat Leon de Winter professioneel propagandist is in verband met het vuigste terrorisme wat de mensheid gepijnigd en belaagd heeft. Het terrorisme van de Joodse maffia. De proleten, de parasieten, de hypocrieten en al het andere tuig van Zion.

Er is geen enkele schaamte om de Zionisten te beledigen en belasteren en beschuldigen van de meest sadistische misdrijven denkbaar. Joden en Arabieren hebben Zionisten als de gemeenschappelijke vijand. Het is een feit van algemene bekendheid onder Joden dat de Joden het antisemitisme te danken hebben aan zieke Zionistische geesten als Leon de Winter. Leon de Winter is net als Esther Voet en Ronny Naftaniel, Sondecommando zonder uniform. Een man die net zo makkelijk zijn eigen nicht vergast om de heilige Zionistische zaak te dienen.

Harry Mulisch was ook een Nazi. Net als Eli Wiesel, en de familie Asscher. Al die prominente Joodse families die verondersteld als vee zijn behandeld in de Tweede Wereldoorlog vergeten steeds te vertellen wat de waarheid is. De waarachtige feiten, zoals het echt gegaan is en zoals het allemaal echt gekomen is, dat vertelt Leon de Winter helemaal nóóit. Leon de Winter ondersteunt de Nazi Reis van de Moffen naar Israël. Leon de Winter verandert niet en ziet zich gesteund door collega Nazi's dus krijgt hij een speciale behandeling, net als Geert Wilders.

Leon de Winter en Geert Wilders zitten in hetzelfde 'umfeld'. Dat is de omgeving die de aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001 en die op de MH17 gepleegd heeft, en die schuld heeft aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De Zionisten manifesteren zich rond de familie Rothschild en nog wat Joodse leiders die met elkaar ondemocratisch wereldmacht voor zichzelf willen. Daarvoor zijn zij bereid offers te leveren die zij geritualiseerd brengen, zoals het brandoffers van de broeders en zusters in de ovens van Auschwitz.

Leon de Winter is zelfs bereid zo ver te gaan dat hij zijn familie eeuwig ten schande maakt zodat zijn lieve dochter niet meer naar haar selfie's kijken kan zonder ziek te worden van zichzelf. Iedereen mag liegen over de Holocaust, behalve de Joden. Joden moeten altijd de waarheid spreken over de Holocaust. Dat zijn zij aan zichzelf verplicht omdat anders het risico te groot is dat de Zionisten een volgende Holocaust losmaken want de vorige Holocaust is tenslotte niet gelukt. Iets wat Leon de Winter ook niet kan is tellen. Zes miljoen Joden zijn er niet vermoord. De Zionisten zijn niet verder gekomen dan iets meer dan de helft, de rest moet nog

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus