U bent hier: Home / Fred Teeven beschadigt advocatuur

Fred Teeven beschadigt advocatuur

by J.L. de Kreek — last modified 25-07-2013 10:50
Opgeslagen onder:

Oorlogsmisdadiger Fred Teeven beschadigt in ernstige mate het vertrouwen in de advocatuur. Door zijn plannen voor een door de overheid benoemde commissie die toezicht moet gaan houden op de dekens. De frustraties bij de advocatuur over de plannen van Fred Teeven zitten dermate diep dat deken Jan Loorbach niet wilde dat staatssecretaris Teeven zou speechen bij zijn afscheid als landelijk deken. Fred Teeven beschadigt ook in ernstige mate het vertrouwen in de rechtsstaat. Dat komt omdat Fred Teeven en zijn VVD deelnemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen en door machtsmisbruik voorkomen dat zij daarvoor vervolgd worden kunnen.

Fred Teeven en zijn collega politiek ambtsdragers laden de verdenking op zich dat zij boven de wet staan. Zij richten dood en verderf en grote maatschappelijke zaakschade aan in buurlanden van Europa en dragen de rechtsstaat en de economie naar de afgrond door opzettelijk wederrechtelijk het internationale geweld van 'the Coalition of the Willig' te ondersteunen. De rechtspraak is daarvan volledig de wegkwijt zoals blijkt uit het moderne Toetsingsarrest van 03 december 2010 en diverse andendere uitspraken waarvan oorlogscrimineel Fred Teeven wegkijkt. Die corrupte overheid zou de advocatuur moeten controleren? Dan is er helemaal geen onafhankelijkheid meer. Zeker niet wanneer burgers tegen de overheid of diens ketenpartners procederen.

Verbetering van toezicht op de advocatuur kan geen kwaad. Zoals het nu geregeld is voelt voor veel rechtzoekenden alsof advocaten elkaar de handen boven het hoofd houden. Om het toezicht op de advocatuur te verbeteren is er niet veel nodig. Louter het procesrecht in tuchtrechtelijke zaken behoeft een kleine aanpassing. Nu worden bezwaren tegen het functioneren van advocaten behandeld door een rechtsprekend college waar advocaten aan deelnemen. Dat is als de slager die het eigen vlees keurt. Wanneer de behandeling van klachten over advocaten wordt overgelaten aan beroepsrechters en de oorlogsmisdadigers in de Nederlandse politiek worden vervolgd, komt het helemaal goed met de advocatuur en het toezicht op falende pleitbezorgers.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus