U bent hier: Home / Freddie Mercury = vermoord

Freddie Mercury = vermoord

by J.L. de Kreek — last modified 25-11-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Freddie Mercury, de leadzanger van Queen, is door een medicijnmoord om het leven gebracht. Hij slikte medicijnen tegen HIV en AIDS terwijl in zijn tijd reeds bewezen was dat HIV niet de oorzaak is van AIDS. Robert Gallo die het tegendeel beweert levert in zijn onderzoeken de statistieken die zijn ongelijk bewijzen, toch volgt de hele medische wetenschap deze crimineel die ook patenten op de HIV-test bezit.

De letter “s” in de tekens AIDS staat voor “syndroom”. AIDS is een syndroom en geen virusziekte. De oorzaken van syndromen zijn complex en niet te herleiden tot een enkele bron terwijl een virusziekte juist een enkele oorzaak kent. De letter “v” in HIV staat voor virus. Een virus is niet de oorzaak van een syndroom.

De beroemde onderzoeker Luc Montagnier van het Pasteur Instituur te Parijs die de feitelijke ontdekker is van HIV heeft reeds lang geleden openbaar gemaakt dat iedereen meerdere keren HIV kan krijgen en dat het lichaam dit vanzelf oplost. Ook heeft deze wetenschapper aangetoond dat AIDS co-factoren anders dan HIV nodig heeft om iemand ziek te maken. 

De relatie tussen AIDS en HIV is bewust gelogen door Amerikaanse wetenschappers en de Amerikaanse overheid. De rest van de geiten heeft dit klakkeloos overgenomen zoals iedereen ook de VS volgt in verband met 9/11 en Irak. Medicijnmoordenaar Joep Lange die onlangs is omgekomen bij de aanslag op de MH17 begon standaard te schelden als hem gevraagd werd naar de dualiteit in zijn AIDS-wetenschap.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus