U bent hier: Home / Frits Barend bewezen corrupt

Frits Barend bewezen corrupt

by J.L. de Kreek — last modified 28-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De jood Frits Barend is een pregnant voorbeeld van de corruptie onder joodse journalisten. 24 april 2015 is hij op Jonet.nl de waanhoop nabij want ambtenaar Yasmina Haifi mag niet ontslagen worden omdat ze geschreven heeft dat ISIS een Zionistisch complot is. Volgens Frits Barend loopt er een rechte lijn van de Protocollen van de Wijzen van Zion uit het begin van de vorige eeuw, waaruit zou blijken dat eigenlijk alle ellende in de wereld de schuld is van Joden, naar de nieuwe ideeën van de bewuste ambtenaar. Het feit wat Barend verzwijgt is dat van de Zionisten uit 1897 een rechte lijn loopt naar de vergassing van de Joden in Auschwitz.

De muntFrits Barend is journalist. Veel prominente journalisten zijn joods. Denk aan Esther Voet, Hans Knoop, Harry Mulisch. Allemaal zijn zij bekend met de authentieke protocollen van de constituerende vergaderingen van de Staat Israël sinds 1897. Deze officiële protocollen zijn in tegenstelling tot Protocollen van de Wijzen van Zion uit het begin van de vorige eeuw, onbetwist authentiek. De voorgeschiedenis van Israël is de joden vanzelfsprekend bekend. Ook moet de joden bekend zijn dat de joodse leiding in 1940 reeds schrijft dat de Tweede Wereldoorlog een joodse oorlog is. Voorts schrijft deze joodse leiding in 1940 dat zij vrede weigeren zonder dat de bulk van joden uit Europa gedeporteerd is.

De Exodus moest van de Zionisten het oorlogsdoel zijn van de geallieerden. Tevens moet Frits Barend bekend zijn dat de joodse leiding dertig miljoen heeft betaald aan Hitler om een gewelddadige revolutie te beginnen in Europa. Ook moet journalist Frist Barend bekend zijn dat de joodse leiding op eigen initiatief innige samenwerkend met de SS het concentratiekamp Auschwitz heeft laten bouwen. Dat alle minderheden gesepareerd moesten worden van de joodse leiding weet Frits Barend vanzelfsprekend ook. Dat Frist Barend dit niet allemaal uit zichzelf openbaart kan ermee te maken hebben dat hij één van de corrupte joden is die zich schaart achter het terrorisme van de joodse leiding sinds 1897. De Joden zijn door Israël vergast. Voor de lol en zelfverrijking. 

Verder moet Frits Barend als journalist met oog voor joden bekend zijn dat Esther Voet van het CIDI, waar ook de dochter van Barend bestuurslid is, en Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet magistraten terrorisme gerelateerd bedreigen met 'dire concequences' om de nazi-feiten van de joodse leiding die ook de helden van Wilders zijn te verzwijgen. De joodse leiding droomde al in 1895 over aanslagen op Turkije als het niet meewerkte aan de Endlösung der Judenfrage. Frits Barend heeft gelijk wanneer hij schrijft dat veel van de overigens grote ellende op aarde de schuld is van joden. 

Opzettelijk want de joodse leiding wil dat de familie Rothschild heerst als Koninklijke familie over de joden met het grondgebied tussen de Eufraat en de Rivier van de Nijl als koninkrijk. Deze familie was in het Heilige Romeinse Rijk vroeger eigenaar van joodse getto's. Zij willen graag de joden samengepakt in het wereld-getto omdat dan de joodse slaven makkelijker te managen zijn. Het is allemaal na te lezen in de tienduizenden pagina's authentiek materiaal uit de erfenis van de joodse leiding sinds 1897. Het staat allemaal al heel lang op Internet dus Frits Barend kan ermee bekend zijn als hij dat had gewild. 

Ook schrijft Frits Barend: er is een nieuwe vorm van antisemitisme, die zich verschuilt achter antizionisme. Daarmee verraadt Frits Barend zijn corrupte anti-joodse gedachte goed. Voor Joden is antizionisme iets om toe te juichen. Niet in de laatste plaats omdat de Zionisten volledig verantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en het antisemitisme van nu. Herzl schreef al in 1895 dat de antisemieten de beste vrienden van de Zionisten zijn. 

Ook schrijven de Joden zelf dat de Nazi-propaganda van Hitler gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden. De advertenties in der Angriff en de speciale door Goebbels geslagen medaille waarmee de innige samenwerking tussen de Zionisten en Nazi's bezegeld is bewijzen dat antizionisme niet hetzelfde kan zijn als antisemitisme. Frits Barend weet dit. Omdat hij het terrorisme van Zion ondersteunt houdt hij een jankverhaal op Jonet.nl. De conclusie is dan ook dat inderdaad de kans bestaat dat ISIS een zionistische complot is omdat de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging ook Zionistische complotten zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus