U bent hier: Home / Fuck de Talmoed

Fuck de Talmoed

by J.L. de Kreek — last modified 04-09-2014 17:00
Opgeslagen onder:

Tijdens het debat in de Tweede Kamer donderdag 04 september 2014 over de maatregelen van het kabinet tegen Jihadisme, maakte Geert Wilders zich druk omdat iemand op straat gezegd zou hebben: “Fuck de Talmoed”. Iedereen weet dat Geert Wilders de Koran uit de boekenkast wil. De Talmoed is geen Bijbel. De Bijbel van de Joden is de Tenach wat bestaat uit het Oude Testament. De Talmoed is slechts secundaire geschriften van rabbijnen, die het misschien allemaal niet even goed begrepen hebben.

“Fuck de Talmoed” is een verwensing die lang zo erg niet is als wat Wilders wil met de Koran. De Koran is de Bijbel van de Islam. De Talmoed is niet eens het woord van Jehova. De Talmoed bevat commentaren op de Tenach en commentaren op de commentaren op de Tenach. Dus de woorden “Fuck de Talmoed” is commentaar op de commentaren op de Tenach of commentaar op de commentaren op de commentaren op de Tenach, en geen commentaar op de Tenach. Wilders wil dat de Moslims hun Tenach aan de wilgen hangen en de Tenach van de Joods-Christelijke Maden volgen.

 

Voorts wil Wilders dat er anderszins ge-deislamiseerd wordt. Dat is een ander woord voor Endlösung van het Islamvraagstuk. Hitler wilde dejudificatie. Wilders wil deislamisering. Grappige aan Wilders is dat Geert Wilders de mannen bewondert die na de Tweede Wereldoorlog door eigen criminele toedoen nooit zijn afgestraft voor hun sleutelrol in verband met de Nazificatie. Wilders doet zich voor als iemand die opkomt voor Joodse belangen. Joden denken daarover anders. Joden zien in Wilders de terugkeer van het Nazimonster. Wilders wordt gezien als een Nieuwe Hitler. Hij en zijn volgers worden overeenkomstig behandeld.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus