U bent hier: Home / Fuck de Volkskrant

Fuck de Volkskrant

by J.L. de Kreek — last modified 09-05-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Toen oud hoofdredacteur Pieter Broertjes, thans burgemeester van Hilversum, gevraagd werd waarom er nooit een hardkritisch artikel over 9/11 in de krant had gestaan antwoordde hij dat het al zo lang geleden was. Dat was in Den Haag 09 oktober 2013 tijdens de demonstratie van de publieke omroep voor meer geld. Ook is de Volkskrant lauw als het gaat om de bedreigingen van de magistratuur door Zionisten om Holocaustontkenning te vervolgen, terwijl er bij lange na geen zes miljoen Joden vergast zijn. Kustaw Bessem van de Volkskrant bekritiseert zijn Zionistische vrienden niet.

Onlangs is een Boeing-passagiers-vliegtuig zwaar beschadigd geraakt omdat het in botsing was gekomen met een aantal vogels. De neus in de prak. Die is van dun aluminium. Van de vogels is vanzelfsprekend niks over. Beter bewijs van de leugens van 9/11 is welhaast niet denkbaar. De foto's van het incident met de vogels zijn op internet te vinden. Net als de virulent antisemitische haatteksten van de Zionistische helden van Wilders. 'De antisemieten zijn de betrouwbare vrienden van de Zionisten' schrijft deze oprichter van Israël in 1895 in zijn dagboeken. Het is de journalist die ook de 'Endlösung der Judenfrage' heeft uitgevonden. Bij de Volkskrant gaat het er niet over.

Een pakkende tekst met foto's over de verwoesting van Irak en de genocide die zich daar 'as we speak' voltrekt, aansluitend op 9/11 en de illegale oorlog van Bush, Balkenende en Blair, heeft de Volkskrant ook niet. Niemand hoeft naar Irak af te reizen om de feiten te kennen. Google en internet doen het werk. Of beter gezegd: talrijke deskundigen ter plaatsen doen hun werk en plaatsen hun bevindingen on-line voor de Volkskrant om daarnaar te verwijzen. Het gebeurt niet. Sterker, op Facebook staat alles uitgestald zodat de journalisten van de Volkskrant niet eens zelf hoeven na te denken.

Afgelopen vier jaar heeft zich hele vervelende rechtszaken tegen het vrije woord afgespeeld omdat arabist Hans Jansen zich beledigd voelde. Ook oorlogsmisdadiger Jeannine Hennis van de VVD voelde zich beledigd. Politie inval. Server en computers in beslag genomen. De Volkskrant zwijgt. De Volkskrant zit barstensvol opiniemakers, “die de consensus bepalen van wat het grote publiek mag vinden”. De Volkskrant beïnvloedt de keuze van mensen, en van de collectiviteit. De Volkskrant noemt zich een journalistiek medium. Alleen over feiten die echt belangrijk zijn voor iedereen om te weten gaat het niet.

Arnon Grunberg die net als al die andere joden de geschiedenis liegen over de schuld van Zion aan de Jodenvervolging krijgen alle ruimte om zijn Oedipus syndroom te bevredigen. Vroeger was de Volkskrant Katholiek en een pijler van bedrog. Nooit schrijft de Volkskrant met harde bewijzen onderbouwt over het zieke kindermisbruik van Katholieke geestelijken die ook werkzaam zijn in de kinderbescherming en niet vervolgd worden door het Openbaar Ministerie. Ook schrijft de Volkskrant nooit met harde feiten onderbouwd over de consequente kinderdiefstal van de Jeugdhulp Gestapo terwijl de feiten makkelijk blijken. Dus fuck de Volkskrant a.u.b g.v.d.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus