U bent hier: Home / Fuck Geen Stijl!

Fuck Geen Stijl!

by J.L. de Kreek — last modified 17-11-2014 14:15
Opgeslagen onder:

Oogmerk is Geen Stijl middels het recht te slopen omdat het deelneemt aan de terroristische organisatie van Opstelten, Matthijs van Nieuwkerk, Jort Kelder, Hans Jansen en Geert Wilders. Er is zo veel irritatie over Geen Stijl of hoe het debatten bepalen wil dat er een eind gemaakt zal worden aan deze onderneming. Slachten, kaalplukken en de vermogens van de aandeelhouders persoonlijk uitdelen onder de slachtoffers.

@Pritt zal uit kunnen kijken naar vijf tot tien jaar gevangenisstraf. Zijn journalistieke keuzes worden gekwalificeerd als deelname aan de genocide sinds de helden van Wilders op de Semieten. Geert Wilders heeft schuld aan de dood van twee Nederlandse top-militairen. Geen Stijl laat op de site zien dat Geen Stijl de relatie legt tussen de dood van deze militairen en de film FITNA van Wilders. Toch krijgt de prominente handlanger van Wilders, beroepskatholiek Hans Jansen, elk weekend een podium van Geen Stijl om het publiek verder in dwaling te plaatsen. 

Toevallig is bekend dat er diepgravend onderzoek gedaan is naar de aanslag te Afghanistan op misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS. De sporen naar de vijand leiden tot Wilders, Jansen en Geen Stijl. Er is reeds uitgebreid aangifte gedaan. Er liggen dozen dikke dossiers met feiten klaar om Geen Stijl in de schoenen te schuiven. Pritt en de rest van racistisch Nederland kan aan de berichtgeving op hét Goede Nieuws™ en elders aflezen dat de verandering onomkeerbaar is. Geen Stijl gaat definitief kapot.

Niet alleen Geen Stijl moet gesloopt worden. Ook de VARA en dan vooral Matthijs van Nieuwkerk en Francisco van Jole moeten aan de leeuwen gevoerd worden. Ook de Dagelijkse Standaard en Jalta en John de Mol en the Post Online van beroepsidioot Bert Brussen moeten juridisch geslacht. Bert Brussen heeft de afgelopen jaren gebruikt om zich schuldig te maken aan de genocide van Balkenende en Wilders en Jansen en Arnold Karskens en Fred Teeven en Geen Stijl in Irak. Hij was gewaarschuwd voor die genocide en heeft ervoor gekozen eraan deel te nemen.

Typisch Bert Brussen. Ooit zei hij op een filmpje op YouTube dat hij alles kut vindt, alles haat en dat wat hem betreft iedereen kapot mag. Hoe cool is het wanneer Bert Brussen op YouTube zegt dat alles kapot mag en hij wordt als eerste finaal en overigens rechtens gesloopt? A. Nanninga is ook lid van de Geen Stijl-clan. Deze antisemitische huisvrouw krijgt nog heel wat te soppen in haar cel van twee bij vier. De Geen Stijl methode toepassend op Geen Stijl zal Geen Stijl misschien minder leuk vinden dan wanneer het de methode op anderen uitleeft, dát heet nu KARMA.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus