U bent hier: Home / Fuck Onno Hoes!

Fuck Onno Hoes!

by J.L. de Kreek — last modified 29-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Gezien vanuit het perspectief van Iran of Saudi-Arabië imponeert het als vanzelfsprekend homo's op te hangen. Dat is ook voor Geen Stijl makkelijk na te gaan. Onno Hoes immers, die voorzitter was van de Nederlandse Zionisten (CIDI) en het fundament gelegd heeft voor de genocide op de Arabieren in het buurland Irak is prominent praktiserend homo.

In de Bijbel en Koran staat, denken gelovigen, dat homofilie negatief is. Onno Hoes levert bewijs van die dwaling door als heetste jongen van de klas burgervaderlijk een groentje op zijn pijp te laten blazen en fluitend de bijzondere verrichtingen te begaan die bij zijn deelname aan internationale misdrijven op de Arabieren passen.

Het ophangen van homo's in Iran en Saudi Arabië is de schuld van Onno Hoes en al die andere flikkers in de politiek die de walgelijke oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van de christenen en liberalen in Irak ondersteunen of daarbij anderszins behulpzaam zijn. Het nare aan die flikker van een Onno Hoes is dat hij bijdraagt aan de geheimhouding van de Nazi-feiten van Geert Wilders door het CIDI.

Geert Wilders bewondert de mannen en vrouwen die willens en wetens het fundament gelegd hebben voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, en Onno Hoes die bewust voorzitter was van het CIDI weet dit want de harde feiten blijken betrekkelijk eenvoudig uit Joodse en Zionistische bronnen. Die Arabieren hebben het niet zo met Zionisten. Begrijpelijk het zijn de miesgassers die de NS hebben betaald om de Joden weg te dragen.

Dan zegt de Koran ook nog wat over homo's en is het dus dubbel opletten voor al de mannen in de kast in Iran en Saudi-Arabië daar te blijven omdat opper-flikker Onno Hoes á Ollande in ogen van de gemiddelde Arabier bevestigt dat de Koran gelijk heeft wat betreft homo's door als prominent homo lid van de VVD de onbevoegde oorlog in Irak en het terrorisme en de genocide daar te ondersteunen en zijn Holocaustfraude vol te houden. In Nederland mogen homo's niet opgehangen worden. Wel mogen ze vervolgd worden. Niet omdat ze homo zijn. Wel omdat de homo persoonlijk een vieze flikker is die internationale misdrijven pleegt.

Joris Demmink is ook van de VVD. Ook homofiel. Houdt van jongetjes. Heeft leiding gegeven aan de kinderbescherming afgelopen tien vijftien of meer jaar. Zijn geest zit in de jeugdbescherming van vandaag. Ook hij heeft schuld aan de genocide in Irak. Als Geen Stijl echt die leuke blog was waarop serieuze zaken behandeld en heilige huisjes omver geschopt worden, had het zich sterk gemaakt voor de joden en homo's waar ook ter wereld die de terugslag te verwerken krijgen van de zware internationale misdrijven van het 'umfeld' van Geen Stijl en Geert Wilders en het CDA, de Zionisten en dus die nare homo van een Onno Hoes.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus