U bent hier: Home / 'Fuck the Jews'

'Fuck the Jews'

by J.L. de Kreek — last modified 25-01-2015 15:20
Opgeslagen onder:

"Neuk de Joden!" Waarom niet? Het liegen, bedriegen en bedreigen van leidende Joden in verband met de waarheid over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is te ziek om te gedogen. Het is slechts een klein groepje Joden wat zich normaal gedraagt als Joden. Meer dan een miljoen zal het niet zijn. De Thora Trouwe Joden. De rest is bezeten van het Nazisme en liegt de Holocaust alsof zij Satan zelf zijn, of is in de waan geplaatst door de terroristische soortgenoten.

De Endlösung der Judenfrage, het antisemitisme, het racisme, nazisme, Hitler, de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging, de deportaties, de treinen, de kampen, het vergassen, de Exodus, de ellende nu in het Midden Oosten, is allemaal de schuld van Joden. Joden die de Talmoed, Kabbala of het Zionisme volgen. Joden die zich niet houden aan de Thora denkend dat zij Gd zelf zijn. Secreten en parasieten als Esther Voet en Ronny Naftaniel die het altijd beter weten en met wie geen serieus gesprek te voeren is over de Nazi-feiten van Zion die zij door dreigen met geweld geheimhouden.

Dat er geen zes miljoen Joden zijn vergast blijkt bijzonder makkelijk uit de rekensommen die eenvoudig te maken zijn over de vele Joden die wel vermoord zijn door de Joden. Hitler is een exclusief Joodse naam. Hij had veel Joden in zijn directe en indirecte 'umfeld'. Hij werd gefinancierd door Joden. Hitler werd bewonderd door Joden die in hem de verlosser zagen. Het handje vol Joden in Europa wat traditie getrouw wilde assimileren en emanciperen in Europa is geofferd door de Joodse leiding om de Joden op te drijven naar het wereld-getto in het Midden Oosten.

Beppie Ottenbros-Bosboom (88) en Ernst Verduin (88) hebben de beruchte dodenmars te danken aan Joden. Dat weinig mensen weten dat hun ontberingen door Joden gewild leed is komt door de leugens en professionele propaganda van het Centrum Informatie Documentatie Israël en het Meldpunt Discriminatie Internet en Joodse Omroep en Hans Knoop, en Lodewijk Asscher, en Job Cohen en Uri Rosenthal en professor Lou de Jong en Harry Mulisch en Leon de Winter en de Anne Frank Stichting en het Rijks Instituut Voor Oorlogsdocumentatie en al die andere Joden die kennelijk tevreden zijn met de schuld van de Joodse leiding aan de Tweede Wereldoorlog en Holocaust. 

Dat de oprichters van Israël niet de Joodse zaak diende blijkt makkelijk uit het onversneden antisemitisme in hun geschreven werken. De Zionistische Joden zijn misschien wel de meest zieke mensen op aarde. Bewust van het eigen kwaad de internationale gemeenschap tot waanzin drijvend om zelf wereldmacht te grijpen. Het Joodscomplot is werkelijkheid. Er wordt een complot gehandhaafd van Joden tegen Joden en de rest van de wereldgemeenschap om het Duizendjarig Nazirijk te vestigen met Jeruzalem als wereld hoofdstad. 

Bovenstaande zijn allemaal harde feiten. Alles is voorzien van deugdelijke bronnen met concrete bewijselementen die geen ruimte laten voor een ander oordeel. De feiten zijn dat de hele internationale gemeenschap extreem zwaar bedrogen en bedreigd wordt door Joden om mee te werken aan de vestiging van het Zionistisch wespennest in Palestina als Koninkrijk voor de Joodse financiers van Hitler en Joodse eigenaren van Auschwitz. Ronny Naftaniel en Esther Voet en al die andere Joden laten dat gebeuren, dus 'fuck' hen a.u.b. Ze hebben al zoveel extreem leed toegevoegd aan de Joodse gemeenschap die gewoon volgens de normen en waarden van het Jodendom als vrij mens 'ebenbürtig' willen leven in de Diaspora.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus