U bent hier: Home / Gaskamers: van Joden, voor Joden

Gaskamers: van Joden, voor Joden

by J.L. de Kreek — last modified 10-06-2014 10:15
Opgeslagen onder:

Het verstandigst is er geen doekjes om te winden: de Tweede Wereldoorlog was een Joodse oorlog van de Ashkenazisch Joodse leiding om het Joodse volk op te drijven naar het wereld-getto wat eufemistisch het beloofde land genoemd wordt. De hele wereld hebben zij voor het karretje gespannen, die Ashkenazische leiders. Dat doen ze vandaag nog. Ashkenazische Joden en Katholieken bepalen de vrijheid van de burger.

Meeste mensen denken in een democratie te leven. Dat is slechts schijn. Naar de mening van de kiezer wordt toch niet geluisterd. De politicus vult het naar behoefte in, op aanwijzing van de Ashkenazisch Joodse kapitalisten die overal de dikke vinger in den pap hebben. Oekraïne. Rusland. Polen. Frankrijk. Duitsland. Italië. Groot Brittannië. De Verenigde Staten van Amerika. Het antisemitisme is daar ingevoerd door Ashkenazim. Hitler is betaald door de Ashkenazische elite en wordt daarom een NAZI genoemd.

 

Eichmann was zelf een Zionist en Auschwitz was een kibbutz. Een slechte kibbutz want er kwam gas uit de douch. Het vergassen en vermoorden van zes miljoen Joden in concentratiekampen is een kabbalistisch project van Amerikaanse en ook Europese en dus Britse Ashkenazische Joden. Een holocaust is een gebruikelijke Joodse traditie waarbij een dierlijk offer volledig opgaat in rook om de Almachtige goed te stemmen bij en tijdens de orde van de dag.

 

Dit ritueel is uitvergroot naar het eigen volk wat eerst door de eigen leiders is weggezet als beesten, of in ieder geval een volk van bij meerderheid verachtte bedelaars. Leiders die over het volk debatteren als ware het verachtte bedelaars is een aspect van het Zionisme waaruit blijkt dat daarmee iets aan de hand is want volstrekt niet deugt.

 

Het was bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 dat de Zionisten Israël hebben opgericht en de Jodenvervolging zijn begonnen. De climax kwam met Hitler toen de Zionisten alle Joden uit Europa hebben (doen) laten deporteren. Dat Ronald Eissens vandaag dreigt met 'dire consequences' wanneer de waarheid van bovenstaande feiten door de magistratuur erkend wordt is vragen om problemen.

 

De wereld zucht onder de dictatuur van Zion. De genocide op de indianen. De slavernij. De Jodenvervolging. Nu met Irak en Afghanistan en Mali en 9/11. Allemaal onderdeel van dezelfde Zionistische agenda op weg naar wereldheerschappij voor Zion waaronder tevens begrepen het Vaticaan. Geert Wilders is parasiet in dat spel van internationaal Zionistisch terrorisme. Hij bewondert de Zionistische leiders die de Endlösung hebben uitgevonden en militair ondersteund.

 

Dus wat er op ijs en weder dienende relatief korte termijn te gebeuren staat is dat Geert Wilders wordt aangehouden en voorgeleid in verband met zeer zware misdrijven waaronder het benadelen van Staat en bondgenoten ten opzichte van de vijand. Ook Esther Voet en Ronny Naftaniel en Ronald Eissens enzo moeten kunnen rekenen op strafvervolging. De holocaustfraude der Zionisten is net zoiets als het dagelijks vullen van de douch met gas.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus