U bent hier: Home / Geen Stijl deelnemer aanslag MH17

Geen Stijl deelnemer aanslag MH17

by J.L. de Kreek — last modified 11-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De nodeloos kwetsende, ongefundeerde en altijd zuigende website Geen Stijl imponeert als prominente deelnemer aan de aanslag op de MH17. Geen Stijl neemt ook deel aan misdrijven van Wilders tegen de veiligheid van de Staat. Voorts is Geen Stijl behulpzaam bij en tijdens genocide op arabieren. De Nederlandse inlichtingen en veiligheidsdiensten zijn opzichtig doof en blind gemaakt door ambtsmisdrijven van de Nederlandse politiek ambtsdragers. Dus moet de journalistiek de waarheid en de feiten extra goed onderzoeken en openbaren.

slechts kunnen zijn begaan dan hetzij met schending van een bijzondere ambtsplicht, hetzij met gebruikmaking van macht, gelegenheid of middel

Dat de Nederlandse politici van links tot rechts zware ambtsmisdrijven begaan waarvan inlichtingen en veiligheidsdiensten automatisch doof en blind raken blijkt uit de samenhang tussen het Rapport van de Commissie Davids en twee journalistiek relevante beschikkingen van de Hoge Raad. In deze beschikkingen van 2006 en 2010 bepaalde de Hoge Raad in strijd met het internationaal recht dat door Nederlandse bewindslieden en parlementariers begane genocide in Irak als ambtsmisdrijf behandeld moet worden; en dat hun oorlogsmisdaden en terrorisme in Irak “slechts kunnen zijn begaan dan hetzij met schending van een bijzondere ambtsplicht, hetzij met gebruikmaking van macht, gelegenheid of middel”, hen door hun ambt geschonken.

Bij journalisten moet met dat soort uitspraken van autoriteiten vanzelf de alarmbel rinkelen. Dat doet geen journalist. De journalisten in Nederland en zeker Geen Stijl zijn ideologisch geïnspireerd. Die behandelen alleen feiten voor zover dat in hun straatje past. Dat is een probleem voor Geen Stijl want het heeft de rechterhand van Geert Wilders als prominent schrijver op het platform. Ook doet Geen Stijl onmiskenbaar mee aan de wijdverbreide of stelselmatige aanval tegen de Arabische bevolkingsgroep, het bedreigt bestuurders om de zin te krijgen en kijkt weg van de feiten die gewoon voor iedereen op internet te vinden zijn waaruit makkelijk blijken kan dat het 'umfeld' van Wilders schuld heeft aan de aanslag op de MH17.

Wilders en Geen Stijl en Hans Jansen en de PVV en hun handlangers in Oekraïne zijn als een syndicaat. Iedereen een eigen rol in de georganiseerde criminaliteit, verbergend dat er feitelijk in teamverband geopereerd wordt om het gemeenschappelijke doel te bereiken. Er is al aangifte gedaan tegen Wilders. Het bijpassend dossier is moddervet en staat op springen. Daar wordt aan toegevoegd het dossier in verband met de ondersteuning door Geen Stijl en arabist Hans Jansen. Geert Wilders, Geen Stijl, Hans Jansen, het zijn de grote vijanden van de slachtoffers van de MH17, de moordenaars die hun gerechte straf niet mogen ontlopen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus