U bent hier: Home / Geen Stijl deelnemer terrorisme

Geen Stijl deelnemer terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 06-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Geen Stijl neemt deel aan de terroristische aanslagen op de torens van de Twin Towers 11 september 2001 omdat Geen Stijl in verband met bedreigen van gezagsdragers en discriminatie van minderheden zich op de journalistieke vrijheden beroept, en verder iedereen negeert die bewijst dat Moslims of Arabieren niet de schuldigen zijn aan 9/11. Geen Stijl wordt als een existentieel probleem gezien en behandeld.

De vorm die Geen Stijl kiest, tendentieus, ongefundeerd, nodeloos kwetsend is natuurlijk een perfecte dekmantel om met de roze plofkap álle politici te stalken over het voor iedereen makkelijk te begrijpen feit dat zij als autoriteiten kennelijk willens en wetens liegen over de ware oorzaak van het instorten van de torens van de Twin Towers. Ook is die vorm zeer geschikt om Geert Wilders uit te horen voor zijn schuld aan het sneuvelen van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS

Nu wordt iedereen die bewijst dat Geert Wilders in het begin van FITNA ronduit liegt door Geen Stijl doodgezwegen, beledigd, gekleineerd of anderszins niet serieus genomen. Aangezien het voor het voortbestaan van Nederland als natie en de burgers persoonlijk van eminent belang is te weten dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn zuigt het grote tijd dat Geen Stijl zo'n kwaliteitsloze budblog is. 

Afgelopen jaren is er gewerkt aan de voorbereidingen van de strafvervolging van Geert Wilders en zijn handlangers. Dat is niet zonder succes geweest hoewel de media het niet willen overnemen. Geconstateerd is door het Openbaar Ministerie dat het inderdaad zo lijkt dat Wilders met zijn Islam-uitingen waaronder FITNA valt schuld heeft aan de verhoogd terreurdreiging. Dat Wilders nu precies minder Marokkanen wil terwijl hij net een genocide van welhaast industriële omvang in Irak achter de kiezen heeft, maakt de steun van Geen Stijl voor Wilders des te klemmender. 

In verband met de kinderbescherming in Nederland is reeds toegezegd dat het knokken wordt omdat de pedofiele ambtenaren met terroristisch oogmerk geen millimeter hun fouten toegeven willen. Dus nu moeten zij tegen hun wil op de knieën gedwongen worden. Omdat 'as we speak' 280.000 minderjarigen gedwongen verdwijnen en misbruikt worden onder toezicht van de privaatrechtelijke overheid is er sprake acute noodweer. Acute noodweer in dit geval houdt in dat er niet eerst gepraat wordt.

Adolf Hitler en de Nationaal Socialisten hadden ook zo hun propagandisten. Daarvan zijn een aantal herkend en is de strafbaarheid van hun gedragingen erkend. Zoals bij Goebbels en de Telegraaf in oorlogstijd. Nu is het weer oorlogstijd. Weer de Telegraaf die vooraan staat bij en tijdens het ondersteunen van de vijand. Geen Stijl is van de Telegraaf Media Groep. In het gewone verkeer blijkt Geen Stijl en ook de journalisten van de Telegraaf niet aan het verstand te brengen zijn dat zij terroristische misdrijven ondersteunen. Daarom gaat de beuk erin.

 

 

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus