U bent hier: Home / Geen Stijl deelnemer terrorisme (2)

Geen Stijl deelnemer terrorisme (2)

by J.L. de Kreek — last modified 10-01-2015 12:40
Opgeslagen onder:

Het gaat niet nog heel lang duren voordat er klappen uitgedeeld worden in de redactieruimte van Geen Stijl. Wie de klappen uitdeelt blijft nog raden. De grootste kans maken militairen of politie die het verzet van de redactieleden tegen hun arrestatie breken moeten, of Al Qaida. Geen Stijl neemt deel aan een groep die willens en wetens verhult dat de helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

Bij Geen Stijl zijn ze goed met internet. De meest besproken blog van Nederland die altijd het hoogste woord voert. Het heeft prominent de deskundigen David Pinto en Hans Jansen als schrijvers op de site die ieder voor zich weet of althans weten moet dat de helden van Geert Wilders inderdaad de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Het is al zo vaak geschreven en met authentieke documenten bewezen dat het negeren door Geen Stijl en het 'umfeld' van de feiten vanaf nu maximaal agressief gewroken wordt.

Het is gedaan met de handhaving van algemene fatsoensnormen. Geert Wilders, Hans Jansen, David Pint en Geen Stijl moeten behandeld worden zoals zij anderen behandelen. Zij die liegen over de Holocaust en de sleutelrol van de helden van Wilders bij de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 vraagt om harde klappen. De steun van Geen Stijl aan Geert Wilders wordt genadeloos hard afgestraft. De feiten vrije bullshit van die site wordt ouderwets meedogenloos gewroken. Dat Geen Stijl van de Telegraaf Media Groep is kan moeilijk als een detail gezien worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus